Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Засіб миючий для механічного видалення плісняви фада анти пліснява

250 грн
Описание

Знищує плісняву та запобігає утворенню нових вогнищ цвілі. Не містить хлору, безпечний для будь-яких поверхонь. Екологічна безфосфатна формула:

Призначення.

Повністю готовий до застосування засіб для ефективного знищення та захисту від плісняви будь-яких внутрішніх та зовнішніх поверхонь (кахель та міжкахельні шви, душові кабіни, шкіра, дерево, камінь, штукатурка, тканини) в ванних і туалетних кімнатах, саунах, банях, підвальних приміщеннях, гаражах, кухнях, інших приміщеннях та обладнаннях. Екологічна безфосфатна формула: не містить фосфатів та інших шкідливих речовин, не забруднює навколишнє середовище, біологічно розпадається.

Застосування.

Рясно змочити розчином уражені пліснявою поверхні, витримати експозицію на протязі 1 години. Шар цвілі, що відшаровується, обережно зняти щіткою або губкою, рясно промити чистою проточною водою. При необхідності, обробку повторити.

Застереження.

Зверніть, будь ласка, увагу: так як продукт містить активний перекис водню, при транспортуванні і тривалому збовтуванні можливе невелике здуття флакона, це жодним чином не впливає на ефективність продукту. Під час використання засобу необхідно одягнути гумові рукавички, уникати попадання в очі та на шкіру. Після кожного застосування пляшку щільно закривати. Тримати в недоступному для дітей та тварин місці. Гарантійний термін зберігання після відкриття флакона: 2 тижня. Необхідно герметично закручувати кришку після кожного застосування.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
irina_2904
irina_2904
Каменец-Подольский
0% выполненных заказов
Была