Все категории
Добавить товар

Концентрований універсальний засіб для прання від j’erelia

158 грн
Описание

Випраний одяг – скільки позитиву він може принести. А як приємно лягти в ліжко з випраною постільною білизною… Вас відзразу ж огортає чистота, свіжість, приємний запах і навіть сни набувають легкості. Створюють такий ефект різноманітні засоби для прання. Серед них і «Концентрований засіб для прання універсальний» із серії Oselya Premium. Він не містить фосфатів, ароматизаторів, консервантів та барвників. Тому є абсолютно безпечним для здоров’я, не викликає алергічних реакцій.

Універсальний концентрований гелевий засіб для прання в автоматичних пральних машинах білих та кольорових бавовняних виробів видаляє різноманітні забруднення органічного походження. Захищає та відновлює колір при пранні. Не осідає на тканинах, добре виполіскується. Зберігає тканини цілими і неушкодженими. Гелева текстура ідеальна для автоматичних пральних машин, але за бажанням, можна використовувати і при ручному пранні.

Гель застосовують для різних видів тканин (бавовни, синтетики тощо), а також для білих та кольорових речей. Засіб ефективно видаляє забруднення органічного походження, захищає речі від втрати кольору, не має задушливого запаху.

Можлива знижка до 26%

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бирюзовый
Размер:
  • Onesize
Продавец
alenanytych
alenanytych
Супер-продавец
Хмельницкий
100% выполненных заказов
Была