Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Рідкий пральний засіб чисток на натуральній основі. гель.

356 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип прання: Автомат

Рідкий засіб для прання дитячої білизни спеціально розроблений для дітей, а також людей з чутливою шкірою, схильною до алергічних реакцій. Завдяки спеціально підібраним натуральним інгрідієнтам максимально знижений ризик виникнення шкірних подразнень. Відпирає всі види забруднень, в тому числі біологічно складні, і одночасно доглядає за тканиною.
Характерною рисою цього прального засобу є відсутність барвників, фосфатів і аромотизаторів відповідно і будь-якого запаху. Після прання ви отримуєте речі які пахуть чистотою.
Однієї пляшки такого засобу (1L) вистачає 15-25 праннів, залежно від завантаження пральної машини, ступеня забруднення і жорскості води.
Ми вас не спокушаємо ціною бо цього просто не можемо собі дозволити, але ми гарантуємо якісне прання і безпечне використання. Якість коштує дорожче!
Склад: мило меньше - 5%, алкілполіглікозиди меньше - 5%, неіонні ПАР на основі натуральних жирних спиртів менше 5%, ензими, оптичний відбілювач, натрію хлорид, консервант.

Якщо у вас є запитання ми з радістю надамо вичерпні відповіді на всі ваші питання.

Доставка здійснюється по всій території Україні окрім тимчасово окупованих територій кур’єрскими служба Нова пошта, Укрпошта.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары