Все категории
Добавить товар

Засіб для прання кольорових речей

239 грн

распродажа до 23 Май

203 грн
Описание

Тип прання: Автомат

Торг
Кілька примірників у наявності

Засіб для прання кольорових речей  допоможе надовго зберегти їх гарний вигляд та яскравий колір.

Активні інгредієнти, що входять до складу, запобігають втраті кольору. Спеціальні компоненти розрізняють різні типи плям та ефективно їх виводять. Засіб для прання серії Oselya перетворять прання на справжнє задоволення.

Завдяки високоякісним інноваційним формулам, засіб є абсолютно безпечним для шкіри, не викликає подразнень та алергічних реакцій.
Екстракт бавовни, що входить до складу, має зволожуючу, пом’якшуючу та заспокоюючу дію, то ж дбайливо піклується про Вашу шкіру.
М’яка безфосфатна формула гелю є надзвичайно ефективною: вона якісно пере речі навіть при температурі 30°С. Гель ефективно знищує навіть важкі плями, а також запобігає деформації тканини.

Об'єм речовини: 1000мл

Для машинного прання (4-5 кг одягу) використовуйте: 50-60 мл для прання в м'якій воді та воді середньої жорсткості; 70-80 мл при пранні в жорсткій воді.

При сильному забрудненні – збільшити дозу на 20-30 мл.

Для ручного прання – 20-40 мл.

Склад : вода, аніонні ПАР (5-15%), карбонат натрія (5-15%), тетраборат натрію (<5%), динатрієва сіль етилендіамінтетраоцтової кислоти (<5%), хлорид натрію, екстракт бавовни, Sokalan HP 56, піногасник, консервант, віддушка «Квіти бавовни».

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары