Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Еко порошок дитячий для прання білих і кольорових речей тм green max mini

34 грн
Описание

ЕКО порошок дитячий для прання білих і кольорових речей ТМ Green Max

в складі виключно натуральні компоненти рослинного і мінерального походження
не містить SLS / SLES, фосфатів, фосфонатов, хлору, оптичних відбілювачів, триклозану, парабенів, ароматів
Міні-упаковка містить 120 г ЕКОпорошку і розрахована на три прання. Це - відмінний спосіб познайомитися з нашим продуктом, презентувати його друзям або просто взяти з собою в подорож. У засобі використовуються унікальні компоненти, які застосовуються також в косметиці і стоматології. Відмінно усуває плями пігментного походження на білих тканинах всіх типів, має антибактеріальну дію, знищує неприємний запах. Ефективний навіть при температурі води 20 ° С.

опис

ЕСОпорошок натуральний концентрат для прання дитячих речей ТМ GREEN MAX - це ефективний і безпечний засіб для прання. Ефективно виводить пігментні плями від трави, соків, кави, чаю, а також жирні плями. У разі сильного забруднення не вимагає додаткового замочування. Усуває неприємні запахи. Має антибактеріальну та антигрибкові дією. Підходить для прання білих і кольорових речей з тканин усіх типів, крім вовни та шовку. Добре відбілює завдяки активному кисню. Зберігає яскравий колір речей. Чи не руйнує структуру волокон тканини. Підходить для води будь-якої жорсткості, не вимагаючи додаткових білизною! Підходить для використання в машинах будь-якого типу і для ручного прання. Захищає пральну машину від утворення вапняного нальоту.

склад

Склад 15-30% хлорид натрію (сіль харчова), сода, кисневмісний відбілювач; 5-15% сульфати жирних спирту кокосового масла, тетранатріева сіль метілгліціндіоцтовоі кислоти менш 5% силікати, мило з кокосового і пальмового масла, активатор ТАЕД, ензими.

Дата виготовлення і номер партії вказані на етикетці.

Термін придатності: 3 роки

спосіб застосування

Використовуйте мірну ємність, що є в коробці. Дотримуйтесь рекомендацій виробника на ярличках ваших речей про вид та кількість циклів прання для різних видів тканин.

Оптимальне співвідношення: 50 г прального порошку при температурі прання 40 ° С

Застереження. Порошок високої концентрації! Під час ручного прання рекомендується повністю розчинити порошок перед завантаженням білизни. Уникати тривалого контакту нерозчиненого порошку з тканиною.

Для прання кольорових речей з нестійким барвником для попередження знебарвлення рекомендована температура прання 40 ° С. Не використовувати для прання виробів з вовни та шовку.

Умови зберігання. Зберігати в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці, при температурі від 0 ° C до +30 ° C, окремо від харчових продуктів, в місцях, недоступних для дітей і тварин.

Запобіжні заходи. Уникати ковтання, вдихання і контакту з очима. У разі потрапляння порошку в очі промити їх проточною водою. При необхідності звернутися до лікаря. При підвищеній чутливості шкіри використовувати гумові рукавички.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize