Все категории
Добавить товар

Засіб для видалення накипу фада анти накип

210 грн
Описание

застосування в домашніх умовах та вироблений за німецькою технологією, ексклюзивно для L'club.biz

Якісне та швидке видалення накипу, навіть у холодній воді. Економічний у використанні: концентрат, до 20 циклів. Універсальний: підходить для будь-яких приладів.

Призначення.

Професійний засіб-концентрат для якісного та швидкого видалення накипу з водонагрівальних елементів кавоварок, електрочайників, прасок, парових пилососів, пральних та посудомийних машин, а також чищення металевого посуду та видалення сильних вапняних відкладень з твердих поверхонь у ванних кімнатах, на кухні, з душової лійки та ін. Своєчасне (2-4 рази на рік) очищення водонагрівальних приладів від накипу зменшує рівень споживання електроенергії, забезпечує безперебійну роботу та подовжує термін служби техніки.

Електрочайник, праска, паровий пилосос, металевий посуд:

50 мл концентрату розвести в 900 мл води, залити в ємність, нагріти (не кип’ятити), витримати 40 хв, розчин злити (з праски – через парові отвори) та ретельно промити до повного зникнення піни.

Кавоварка:

50 мл концентрату розвести в 450 мл води, залити в кавоварку, ввімкнути її на повний цикл роботи, злити розчин. Повторити декілька циклів з чистою водою.

Водонагрівальні прилади:

протерти губкою, змоченою готовим розчином, ретельно промити чистою водою до повного зникнення піни.

Пральні та посудомийні машини:

залити 150 мл концентрату в резервуар для порошку (миючого засобу), запустити програму +50°C без попереднього миття (прання), в середині циклу натиснути на паузу для експозиції на 20 хвилин, завершити повний цикл роботи. Повторити два повних цикли з чистою водою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 50мл
Объем:
50 мл
Продавец
kitrosan
kitrosan
Белгород-Днестровский
Была