Все категории
Добавить товар

Комплект mida по догляду за взуттям

219 грн
Описание

Комплект Mida складається з трьох речей:

1) аерозоль-фарба для замші, велюру та нубуку чорний Mida 250мл - 1шт

Високоякісна фарба для замші, нубуку, велюру. Надає насичений колір і його тривалу стійкість. Володіє водостійким ефектом, при попаданні води фарба не розмазується і не залишається на одязі. Цей ефект досягається використанням спеціальних барвників. Після нанесення фарби, рекомендується підняти ворс щіткою. Засіб не має різкого запаху спиртів, що дозволяє використовувати в приміщенні. При нанесенні фарби на виріб, поверхні на які небажано попадання фарби - обов'язково закривати. Фарба не змивається водою !!! (Перед використанням нанести на невидиму частину виробу, щоб перевірити вплив на колір). Засіб наносити на чисту суху поверхню.

2) крем для взуття у тубі з аплікатором 75 мл. (чорний) - 1шт

Високоякісний крем для взуття підходить для всіх видів гладкої шкіри. Аплікатор на тубі сприяє зручному нанесення крему на взуття. Поєднання м'яких і твердих восків забезпечує ідеальний догляд за взуттям. Бджолиний віск живить шкіру, захищає її від пересихання і вологи. Парафін і стеарин створюють захисну плівку на поверхні. Карнаубський віск забезпечує натуральний блиск. Блиск залежить від інтенсивності полірування. Полірувати можна через 15-20 хвилин після нанесення. Поєднання воску забезпечує ідеальний захист від води. Крем не втрачає своїх властивостей після замерзання при низьких температурах завдяки наявності деароматізірованних розчинників в складі. Засіб наносити на чисту суху поверхню.

3) губка для взуття із гладкої шкіри чорна (мала) - 1шт

Всі губки мають точкове просочення. Такий спосіб нанесення силікону продовжує термін служби губки. Губки ефективно очищають від пилу і бруду. Рясне нанесення силікону не покращує стан взуття, а іноді може привести до негативного ефекту (розм'якшення шкіри і втрати первісної форми). Для запобігання негативних моментів застосований метод «точкової» просочення і використання більш щільного поролону. Точкова просочення і щільний поролон дозволяють контролювати нанесення силікону на поверхню виробу. Засіб наносити на чисту суху поверхню.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Красный
Размер:
  • 75мл
  • 250мл
Объем:
75 мл 250 мл