Все категории
Добавить товар

Універсальне просочення водовідштовхувальний спрей для взуття антиаква coccine antiacqua

160 грн
Описание

1500041
Укрпоштою відправляємо по домовленості та 100% оплаті.

Універсальне просочення для взуття, одягу та аксесуарів COCCINE ANTIACQUA
250 мл.

COCCINE ANTIACQUA — це універсальний водовідштовхувальний спрей для будь-яких видів шкіри, який захищає взуття від води, бруду, солі та пилу.
Він створює тонкий водонепроникний шар, але не зменшує циркуляцію повітря всередині взуття, не змінює зовнішнього вигляду, кольору або інших властивостей шкіри.
Регулярне використання дає змогу зберегти гарний колір, зовнішній вигляд і м'якість шкіри. Спрей також треба використовувати влітку для захисту від осідання пилу на взутті. Ідеально підходить для просочення лицьової шкіри, замші та нубуку, текстильно-шкіряного і спортивного взуття, а також взуття з мембраною GORE-TEX.

Ефект обмежений у часі, тому вам доведеться регулярно застосовувати його перед кожним виходом на сніг чи дощ. Чудово
захищає яскраві світлі кольори.
Спосіб застосування: перед розпиленням очистити та висушити поверхню оброблюваного виробу, рівномірно розпилити на
поверхню з відстані 25 см, тримаючи балончик вертикально, дати повністю висохнути (максимальний час висихання 7 хвилин).

Аерозоль COCCINE ANTIACQUA - водовідштовхувальний засіб, захищає від забруднення одяг, шкіряні вироби, намети, парасольки та взуття. Створює невидиму водовідштовхувальну оболонку, захищає тканину від промокання. Перешкоджає проникненню вологості, завдяки чому речі не сиріють. Забезпечує повний
захист від накопичення вологи та бруду для всіх типів шкіри, тканин. Без жодних перешкод можна використовувати просочення для поверхонь із мембраною.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Белый
Размер:
  • 250мл