Все категории
Добавить товар

Аромадифузер французька лаванда

475 грн
Описание

Аромат аромодифузору Лаванда передає натуральний запах лаванди яка росте на полі, свіжий, трав’янистий з легка припилений. Відчуття прогулянки по лавандовому полю – релакс.

Поринь в атмосферу спокою що сприяє зануренню в глибоку медитацію, крім того, аромат Лаванди допомагає: відновити сили, досягти душевної рівноваги, позбутися депресії та тривожності, поліпшити сон, впоратися з перепадами настрою, привести думки в порядок, підвищити концентрацію уваги, заспокоїти емоції та втихомирити гнів.

Також аромат Лаванди є сильним афродизіаком, що покращує взаєморозуміння між партнерами, доповнюючи відносини нотками ніжності, чуйності та турботи.

Аромадифузори можна використовувати вдома, в офісі, в spa-салонах та студіях йоги та медитації.

У комплектацію дифузора входить естетичний скляний флакон класичного дизайну з рідиною та еко-палички з натурального букового дерева, що робить його цікавим елементом декору у будь-якому інтер’єрі.

Інтенсивність запаху можна регулювати кількістю вставлених в аромадифузор паличок — чим більше, тим насиченіший аромат. Починати краще з 3-4, потім додавати за бажанням. Спочатку витрата рідини буде інтенсивною, потім поступово, в міру просочування паличок, знизиться. Одного флакона вистачає на 1-3 місяці, залежно від кількості паличок, що використовуються. Для посилення аромату палички слід перевертати раз на 5-7 днів.

*Повна інструкція та застереження що до використання зазначені на упаковці товару.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Продавец
littl...
littlestarukraine
Супер-продавец
Кременчуг
95% выполненных заказов
Была

Похожие товары