Все категории
Добавить товар

Радіомодетеостанція baldr із зовнішнім датчиком, метеостанція ...

1759 грн
Описание

Кілька примірників у наявності

СТОК

Радіомодетеостанція BALDR із зовнішнім датчиком, метеостанція з прогнозом
погоди, температурою та вологістю, рівнем комфорту, 4 рівнями підсвічування.

- Дисплей із підсвіткою і сенсорними клавішами. Метеостанція BALDR з чітким РК-дисплеєм і 4 сенсорними кнопками спрощує налаштування й дає змогу зчитувати поточний час, внутрішню та зовнішню температуру та вологість, прогноз погоди та комфорт. Натисніть верхню кнопку на 20 секунд, щоб увімкнути білу підсвітку, яка ідеально підходить для використання вночі та в інших темних умовах.
- Радіокерований годинник і функція повтору. Погодна станція з зовнішнім датчиком, поточний час і календар можуть оновлюватися автоматично під час отримання сигналу DCF (під час першого використання помістіть основний пристрій поруч із вікном, щоб забезпечити найкраще приймання сигналу DCF). Його також можна використовувати як будильник, а функція повтору дає вам 5 хвилин повтору, коли звучить будильник.
- Підтримує до 3 датчиків. Метеостанція із зовнішнім датчиком має покращені датчики для швидшого та стабільнішого приймання сигналу, безбар'єрного передавання до 80 м. Забезпечує точні показання внутрішньої/зовнішньої температури та вологості, а також щоденні мінімальні/максимальні значення. Цифрова метеостанція підтримує до 3 датчиків (до комплекту постачання входить тільки один), тому вона ідеально підходить для моніторингу температури та вологості зовнішнього повітря в декількох місцях.
- Прогноз погоди та поради щодо комфорту. Метеостанція пропонує вам персоналізовані прогнози погоди на найближчі 12-24 години. Пристрій також має індикатор комфорту (сухий/комфортний/вологий), тому ви можете швидко розпізнати умови повітря у вашій кімнаті та відповідно відрегулювати їх, що допоможе створити приємну атмосферу у вашому домі.
- Працює від батареї та легко розміщується. Для метеостанції потрібні 3 батарейки ААА 1,5 В (не входять до комплекту), а для зовнішнього датчика потрібні 2 батарейки АА 1,5 В (не входять до комплекту). Знімна підставка та отвори для підвішування дають змогу розмістити станцію на столі або повісити на стіну.

Характеристики Радіомодетеостанція BALDR із зовнішнім датчиком,
метеостанція з прогнозом погоди, температурою та вологістю, рівнем комфорту, 4
рівнями підсвічування.

Дисплей

- РК Кольоровий

Гарантія

- 14 днів

Фіксація Min/Max значень температури

- Є

Фіксація Min/Max значень відносної вологості

- Є

Фіксація Min/Max значень атмосферного тиску

- Є

Колір

- Білий

Колір корпусу: Білий
Країна виробник: Китай
Тип годинника: Настільні
Стан: Новий

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары