Все категории
Добавить товар

Розфарбовка таро

500 грн
Описание

НАМАЛЮЙ СВОЄ ТАРО!

Практика малювання або розфарбовування карт Таро допомагає краще співналаштуватися з енергією Аркана. Навіть якщо у вас немає досвіду роботи з картами і ви не знаєте як "правильно" виглядають ті чи інші Аркани Таро, спробуйте уявити своє бачення сюжету карти.Розфарбовування Таро - це свого роду арт-терапія.Дозвольте собі відчути нові кольори Аркана, побачити героя в новому образі. Дозвольте творчості прокинутися... Перед тим як почати розфарбовувати ту чи іншу карту, спробуйте підібрати потрібну музику.Це може бути просто музична композиція без слів. Добре працюється за класичною музикою.
Погрузіться в медитацію відповідного Аркану.
Таро - це не просто ворожіння, це система символів, що розкриває нам алгоритми нашого всесвіту, а слідом і нашого життя. Розуміючи влаштування Арканів, ми можемо аналізувати будь-яку ситуацію, складати прогноз, коригувати свої рішення.

Однак найголовніша цінність Таро в тому, що колода стає провідником у нашому само дослідженні і прекрасним учителем на духовній Шляху.
Творячи своє бачення Арканів уявляйте себе на місці героїв - відчуйте кожного з "учасників" сюжету. Що вони відчувають? Що бачать? Що їм хочеться робити? І чому вони роблять чи не роблять ті чи інші дії?
В наявності такі розмальовки таро Старших Арканів:
0️⃣ШУТ
1️⃣МАГ
2️⃣ЖРИЦЯ
3️⃣ ІМПЕРАТРИЦЯ
4️⃣ ІМПЕРАТОР
6️⃣ ЗАКОХАНІ
7️⃣КОЛІСНИЦЯ
8️⃣СИЛА
🔟КОЛЕСО ФОРТУНИ
1️⃣1️⃣ СПРАВЕДЛИВІСТЬ
1️⃣4️⃣ПОМІРНІСТЬ
1️⃣7️⃣ЗІРКА
1️⃣9️⃣ СОНЦЕ
2️⃣0️⃣СУД
2️⃣1️⃣СВІТ

До набору входить:
☑️Розмальовка Таро(вибраний вами Аркан),розмір 20*30
☑️Листівка-опис карти.
☑️Свічка з вощини(13/4,5)
☑️Фарби (8 кольорів)+лак.
☑️Пензлики 2 шт .

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Продавец
svitozara777
svitozara777
Ровно
80% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?