Все категории
Добавить товар

Овальна картина «весна», 30х40

600 грн
Описание

Продам картину «Весна». Олія, грунтований картон, мастихін. Розмір 30х40. Довгоочікувана, тепла, квітуча, така прекрасна — українська весна! На картини зображене миле гніздо, як ознака пташок, які повернулися додому.

Частина грошей з продажу кожної картини піде на допомогу наших героїчних ЗСУ. Цю картину можна купити окремо, або як частину весняної «серії» — по запиту.

Картина написана на грунтованому картоні, її можна розмістити в овальній рамі або ж поставити на декоративну підставку, або просто поставити на комод, можна спробувати приклеїти на двосторонній скотч (залежить від поверхні).

Картини написані з великою любов'ю до живопису моєю мамою — це її фанатичне хобі. Вдень у звичайному житті вона працює бухгалтером, а з настанням темноти перетворюється у художницю ) Мама усе життя вміла та любила малювати, але тільки в останні роки активно згадала про своє захоплення. Якщо вам важлива «аура» автора, то у цьому випадку картини заряджені позитивною енергією максимально, адже мама любити кожну свою картину і її мрія — щоб вони приносили людям радість так само, як і їй під час їх створення.

Я завжди намагаюсь відповідати оперативно та доброзичливо, тому якщо у вас виникнуть питання — сміливо пишіть.

Доставка: Картини ми в основному відправляємо Новою Поштою по повній передплаті (Монобанк/Приват) або з накладеним платежем при отриманні, або з Шафа-оплатою. Але можемо обговорити і інші варіанті. Відправлення з Київської області. Доставка відбувається за рахунок покупця. Картини прошу оглядати на відділенні при отриманні.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Продавец
friends-tv
Dyvo Art
Супер-продавец
Киев
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары