Все категории
Добавить товар

Мій постер cinema edition 20 century ukr/eng в тубусе

518 грн
Описание

117902
My Posters Cinema edition 20 century UKR/ENG у тубусі

My Poster Cinema edition 20 century UKR/ENG — наш новий продукт, який сподобається всім любителям справжньої кінокласики минулого століття. Більше того, це єдиний у своєму роді постер у всьому світі - подібних ти не знайдеш ніде!

Це великий кінопостер, під золотим скретч покриттям якого ховаються обкладинки до фільмів-шедеврів. Твоє завдання - подивитися їх усі! My Poster Cinema edition 20 century побачив світ якраз до нового року. Збіг? Не думаю! Кінець року — ідеальний час ставити цілі та дарувати подарунки, а що може бути кращим за унікальний подарунок та освітню мету? Але що важливо — наш постер поза часом і впишеться до будь-якої оселі у будь-яку пору року. А інакше і бути не може — великий стильний постер розміром 68×47 см з преміум матеріалів зі покриттям, що стирається, він мотивує переглянути всі фільми і відкрити всі осередки до останньої.

Дивися класне кіно, прай покриття, став свою оцінку фільму (просто прай непотрібні зірки і залишай стільки, скільки фільм по-твоєму заслуговує) і переходь до нової мети! Ми ретельно відібрали 270 найкращих за версією світових критиків, найрізноманітніших напрямків і жанрів, є навіть окремо фільми Хічкока та Фелліні, з Луї де Фінесом та Челентано… Тож тобі не доведеться бігати по сайтах у пошуку рецензій, оцінок та відгуків. Все тут!
***********450
Оплата 100%

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары