Все категории
Добавить товар

My posters cinema edition 21 century ukr/eng у тубусі

518 грн
Описание

117903
Уточнюйте наявність будь ласка
Скретч карта Cinema edition 21 century UKR/ENG у тубусі

Скретч карта Cinema edition 21 century UKR/ENG – свіжа ідея подарунка на будь-яке свято, а особливо при складанні планів. Це подарунок, аналогів якому немає більше ніде у світі! Постав собі ще одну мету - переглянути всі найкрутіші шедеври 21 століття разом з My Poster Cinema edition 21 century! Дивись кіно-підказки зі скретч постера, які ми ретельно відібрали для тебе, прай назви, став свою оцінку і став крутим кінознавцем!

21 століття кіноіндустрії був насичений новими технологіями і сміливими експериментами. Він подарував світові геніїв та зірвав не одну прокатну касу. Звичайно, ти бачив і «Пилу», і «Авіатора», і «Мільйонера з нетрів». Але ще так багато фільмом пішли від твоєї уваги, так багато доведеться ще надолужити! Наш кінопостер допоможе не прогаяти жодного гідного фільму. Ми зібрали думки впливових критиків світу, згрупувавши тільки найкраще за найкращим за жанрами, стилями, нагородами… Є все, щоб не нудьгувати ввечері: окремими блоками винесено комікси ДС та Марвел, фільми з Джонні Деппом, шедеври від Тарантіно, Гая Річчі та Тіма Бертона.
І, звичайно, ми склали список найвдаліших серіалів 21 століття на думку критиків — адже саме серіали зараз є невід'ємною частиною життя навіть тих, хто не є фанатом кіно. Вони стають все більш захоплюючими, тож приємного тобі вечора! І не забудь поставити фільму оцінку від 1 до 5 після перегляду - просто прай зайві зірки, залишаючи ті, які фільм заслужив, на твою думку.

У повний подарунковий комплект входять:
Постер (47х68 см)
Подарунковий тубус (55х7 см)
Два Хельмути
Коробочка із сюрпризами
Вітальна листівка
Медіатор та фетр
Кнопки
Стікери
Інструкція
**********450
Оплата 100%
Нова пошта

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары