Все категории
Добавить товар

Бюст нефертіті, метал.

1975 грн
Описание

Тип аксесуара: Статуетки

Ексклюзивна технологія, що не має аналогів
Нефертіті, бюст, бронза-метал Нефертітіті була єгипетською царицею і Великою королівською дружиною (головою партнеркою) Ехнатона, єгипетськогодові. Нефертиті та її чоловік були відомігресивною революцією, у якій вонисолопіли тільки одному богу Атону або сонячному диску. Ехнатон і Нефертіті були відповідальні за створення абсолютно нової релігії, яка змінила шляхи релігії в Єгипті. Разом зі своїм чоловіком вона царювала в, можливо, найбагатший період давньоїгипенської історії. Деякі вчені вважають, що Нефертіті недовге правил як Нефернеферуатан після смерті свого чоловіка й до вступу до Тутанхамон, хоча ця ідентифікація є предметом постійнихрозпочинок.
Стан:
Нова ручна робота в Україні від ArtLine Studio.
На фото зображені бюсти з різних кольорових металів та їх композиції за своєю ексклюзивною технологією. Це не зроблено ніком, крім моєї студії.

Наша студія працює за ексклюзивною технологією, яка є унікальною. За допомогою спеціального обладнання ми можемо покрити поверхню виробів будь-якими кольоровими металами. Цей процес відбувається під час розплавлення металу. Отже, кольорове покриття металевого виробу набуває вигляду лиття. Таку поверхню можна патинувати, обробляти металевою щіткою, наждачним папером і поліроллю.
Аналогів такої технології, як я, немає!
На фото показані бюсти з оздобленням різними металами.

Бюсти виготовляються з різних кольорових металів і авторських композицій із них. Замовте бюст, якийостями вам.
Деталі Алебастр, бронзовий метал, білий метал, чорний метал, латунь
Габаритні розміри:
Висота: 28см - 11,02"
Ширина: 17 см - 6,7 "
Діаметр: 15,5 см - 5,90 "
Вага: 5 кг
Явату на будь-які питання про це оголошенні

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?