Все категории
Добавить товар

Декоративна воскова свічка з ефектом полум’ям та led підсвічуванням candles magic 7...

380 грн
Описание

Декоративна воскова свічка з ефектом полум’ям та LED підсвічуванням Candles magic 7 кольорів RGB

Опис
Свічки Mood Magic виготовлені з воску та горять справжнім полум’ям, створюючи ефект цієї свічки, у поєднанні з гарними, покращують настрій світлодіодними кольорами – ідеальний спосіб створити настрій у будь-якій кімнаті. Верхівка може бути одного з трьох кольорів (у коробці випадковий колір)
Mood Magic стане чудовою прикрасою кімнати, наповнюючи простір різнокольоровим світлом, що постійно змінюється, радуючи ваші почуття. Ідеально підходить для затишних вечорів або прикраси столу, ця атмосферна свічка, зроблена з цього воску, використовує світлодіодну технологію для випромінювання кольорового світла, що постійно змінюється. По оптичному волокну світло полум’я передається на датчик, який під час запалювання освітлює світлодіод у корпусі свічки. Це злиття кольорів та мерехтливого полум’я ідеально підходить для створення атмосфери на будь-якому заході.
Коли справа доходить до дійсності, Mood Magic не може бути перевищена.
На відміну від багатьох штучних свічок або свічок з ефектом полум’я, Mood Magic – це справжня свічка, зроблена зі свічкового воску, з цим гнітом, яке ви запалюєте сірник, як і будь-яку іншу свічку.
Неможливо перевершити вигляд справжнього полум’я, і Mood Magic дає вам справжнє відчуття свічки.
Безперервна 7-колірна світлова послідовність.
Звичайно, світлодіодна лампа на основі Mood Magic – це не звичайне, статичне біле світло. Завдяки світлодіодній технології кольоровий світ прокручується через серію теплих, що покращують настрій кольорів від червоного та синього до жовтого, зеленого та фіолетового, створюючи в будь-якій кімнаті заспокійливий, розслаблюючий світловий ефект, який гарантовано покращить становище та створить розслаблюючу, відмінну атмосферу у вашому.
Характеристики
Батареї
2 x CR2032 (входять до комплекту)
Розміри
6×7.6x10cm
Комплект включає 1 свічку
Додатково:
Світлодіод активується відразу при запаленні гніту і деактивується відразу після того, як гніт згасне.
Світлодіодні
компоненти розташовані на підставі свічки; не допускайте повного згоряння свічки вщент. Залиште не менше 35 мм від основи. Ніколи не залишайте без нагляду запалену свічку. Спалюйте свічку в недоступному для дітей та домашніх тваринах місці

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Продавец
natal...
nataliazadorozhnia46
Вознесенск
46% выполненных заказов
Была

Похожие товары