Все категории
Добавить товар

Подушка-іграшка динозавр тm papaella 43х95 см горошок червоний/сірий

368 грн
Описание

Декоративна подушка Динозавр – три в одному

Весела іграшка + подушка + модний декор дитячої кімнати

Іграшка якісно дбайливо пошита, з матеріалів, безпечних для здоров’я дитини. Прикрашена ексклюзивною вишивкою, розробленою виключно для цієї моделі. Конструкція передбачає кишеньку для скарбів малюка. Своєю чергою скористайтеся нею, щоб дивувати своє дитя, підкладаючи у кишеньку смаколики.

Подушка м’яка, пружна та приємна на дотик. Практична у догляді, не збирає на собі пил, легко переносить прання. Дуже мило виглядає. Має великий розмір – у довжину сягає майже метр.

Подушка Динозавр здатна стати справжнім другом вашої дитини. Має зручну форму для обіймів. Створіть легенду, вигадайте казку, і наш Динозаврик надійно охоронятиме сон вашого сонечка. З цією подушкою можна грати, розвиваючи фантазію та моторику дитини. Вона займе належне місце в оздобленні інтер’єру дитячої кімнати.

Переваги:

Тканина верху – це 100% бавовна, ранфорс. Не здатна викликати алергію, яскрава, зносостійка. Ви можете бути певні, що іграшка буде безпечна для здоров`я дитини.

Антиалергічний наповнювач. Всередині нашого динозаврика антиалергійне 100% силіконізоване волокно (кульки). Пружний, безпечний для здоров’я малюка матеріал, який тривалий час тримає свою форму.

Великий розмір. Динозаври завжди відрізнялись своїм розміром. Наш не є виключенням. Він великий та вражає уяву малят.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Серый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Хлопок
Принт:
В горох