Все категории
Добавить товар

Подушка декоративна хмаринка tm papaella 38х66 см зірка біла на пудрі

184 грн
Описание

Подушка ХМАРИНКА – оригінальний декор для дитячої кімнати. Нестандартна форма та приємна палітра кольорів виділяють виріб із загального ряду наших декоративних іграшок. Подушка у формі хмаринки прикрашена ексклюзивною вишивкою та аплікацією. Якісно пошита, мила на вигляд, приємна на дотик. Має оптимальний розмір. Стане цікавим елементом декору в ліжечку новонародженого малюка або для дитячої кімнати дитини, яка вже підросла.

Подушка ХМАРИНКА – це одночасно дитяча подушка та безпечний декор. Форма розрахована зацікавити малюків та дітей старшого віку. Зовнішній вигляд допоможе прикрасити дитячу кімнату, дозволить утворити унікальний інтер`єр. Подушка пошита із безпечних матеріалів. Верх – це натуральна бавовна без домішок та штучних волокон. Турецька тканина ранфорс. Всередині антиалергенний наповнювач із поліефірного волокна у вигляді кульок. Такий наповнювач не може викликати роздратування, не вбирає запахи, його можна прати у сучасних пральних машинках та віджимати на мінімальних обертах.

Переваги:

Оригінальний вигляд, приємні тактильні якості. Подушка ХМАРИНКА – комфортний, красивий та привабливий для дитини виріб. Ідеальна прикраса для дитячої кімнати. Дивовижна розвага для малюка. Зручна подушка для дітей та дорослих.

Практичність. Подушка ХМАРИНКА пошита з матеріалів, розрахованих на прання. Вона легко переться. Добре сохне у природних умовах.

Безпека. Подушка ХМАРИНКА виготовлена із матеріалів, безпечних для здоров`я дітей. Якість виробу підтверджено наявністю сертифіката OEKO-TEX® STANDARD 100.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Хлопок
Принт:
С геометрическим принтом

Похожие товары