Все категории
Добавить товар

Маска череп steampunk розгортка_зроби сам_детали монтаж paperkraft

150 грн
Описание

Мова оригіналу: українська

Paperkraft – то мистецтво творити з паперу. Одним із напрямків цього мистецтва є складання об’ємних полігональних моделей, чи може й скульптур. На базі деяких моделей створюють також і маски – як от ця, наприклад. Оскільки маска Череп імітує стиль Steampunk, вона отримала «металеві» накладні пластини, заклепки, шорсткі поверхні, потерті кути, тьмяний металевий блиск. Тож маємо зовсім нестандартний аксесуар для тематичних фестивалів, cosplay, вечірок, фотосесій чи театральних постанов. В перервах між вечірками, маска «працює» прикрасою інтер’єру в якості арт-об’єту.

Чи можна зробити таку цікаву річ своїми руками? Звісно що можна. Чи це складно? Так, але не надто, бо на допомогу прийдуть чотири файли з докладним описом роботи та корисними порадами. Рухаючись крок за кроком – усі етапи детально розібрано – друкуємо, ріжемо, клеємо, фарбуємо, а наприкінці отримуємо таку от фантастичну маску.

Що містять файли? Усе, що потрібно, аби спростити та прискорити роботу.
(5) Файл «Череп_1_ інструкція» – поради та важливі особливості роботи над маскою
(6) Файл «Череп_2_розгортка» – файл для друку у двох екземплярах
(7) Файл «Череп_3_нумерація деталей» – як призначити номери деталей
(8) Файл «Череп_4_ монтаж» – послідовність з’єднання деталей та частин маски

Чи велика виходить маска? Розміри готової моделі: 31 х 19 х 24 см, обсяг по колу 79 см. Тобто вона годиться для голови до 56-го розміру – це якщо друкувати розгортку на форматі А-4. Звісно що параметри можна збільшити-зменшити, хоч для цього і треба заморочитися.

Цікаво? Тож перегляньте іще раз фото і зважуйтеся – бо воно того варте!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize
Продавец
solo_mya
solo_mya
Запорожье
0% выполненных заказов
Была

Похожие товары