Все категории
Добавить товар

Гірлянда світлодіодна роса usb 5 м bluetooth, 50 led

447 грн
Описание

127179
Десятки світлових ефектів. Створюйте світлові гами, що змінюють колір, за допомогою керованого додатку світлодіодних ламп з більш ніж десятками кольорів - ідеальні декоративні аксесуари для внутрішнього і зовнішнього освітлення, для різдвяних прикрас і вечірок.

Управління програмою. Використовуйте додаток LED BLE для iOS та Android, щоб зіставити світлові ланцюжки та створити власні комбінації освітлення. Різнокольорові розумні лампи миттєво підключаються до мереж Bluetooth

Швидке та легке налаштування: новий контролер тепер потужніший, ніж будь-коли. Миттєво підключайтеся через Bluetooth та з'єднуйте з ним розумну гірлянду. Покрокове керівництво допоможе вам з легкістю все встановити та налаштувати!

Це еволюція класичних різдвяних вогнів та справжня інновація у тому, як ви прикрашаєте свою ялинку, Xmas Led відрізняється продуманим дизайном, який дає можливість персоналізувати світлові ефекти для ще більшого комфорту. Розроблений для інтуїтивно зрозумілого використання, просто підключіться по Bluetooth, і ви почнете грати зі своїм світлом за лічені секунди.

Ви можете вибирати готові світлові рішення та анімацію з програми, або створювати свій власний дизайн, щоб він відповідав кольорам ваших улюблених команд, унікальних анімації та багато іншого.

Особливості гірлянди Xmas Led:

- Всі джерела світла можуть керуватися дистанційно за допомогою доступної програми.

- Швидка установка

- Налаштування дійсно просте і займає всього хвилину завдяки парі Bluetooth.

– Для будь-якої погоди. Гірлянди мають захист IP44, що робить їх ідеальними як для внутрішнього, так і зовнішнього використання.

Технічні характеристики:

Температура кольору (CCT): 3500 К (теплий білий)
Світлова віддача лампи (лм/Вт): 60
Стиль: струнне світло
Довжина: 10 м
Робоча температура (℃): -20-55°С
Світловий потік лампи (лм): 650
Термін служби (година): 50000
Матеріал: Пластик
Колір світлодіода: багатоколірний
Кількість кольорів: 16 мільйонів
Водонепроникність: IP44
***********399
Оплата 100%
Нова пошта

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары