Все категории
Добавить товар

Подушка-валік олівець тm papaella 14х45 см сірий

135 грн
Описание

Подушка валик Олівець – оригінальна розробка української текстильної фабрики «Текстиль-2000». Входить до колекції дитячого текстилю Papaella. Є одночасно зручною дитячою подушкою, валиком і м`якою іграшкою.

Форма подушки Олівець розрахована зацікавити як малюків, так і старших дітей. Зовнішній вигляд допоможе прикрасити дитячу кімнату, що дозволить створити унікальний інтер`єр.

Подушка валик Олівець виготовляється з безпечних, приємних, красивих та міцних матеріалів. Вирізняється високою якістю пошиття. Стійка до багатьох видів забруднення.

Верх подушки пошитий із міцної натуральної тканини – ранфорс (100% бавовна). Як наповнювач використовується силіконізоване поліефірне полотно, яке не вбирає бруд, запахи та піт.

Подушка Олівець – пропозиція, яка гарантує комфорт малюкові, дивовижні ігри дитині старшого віку та приємні хвилини батькам.

Переваги:

Оригінальний вигляд, приємні тактильні риси. Подушка Олівець – комфортний, красивий та привабливий для дитини виріб. Ідеальна прикраса для дитячої кімнати. Дивовижна розвага для малюка. Зручна подушка-валик для сім`ї.

Практичність. Подушка валик Олівець виготовлена з матеріалів, розрахованих на прання. Вона легко очищається від більшості видів забруднення. Добре сохне у природних умовах.

Безпека. Подушка Олівець виготовлена з матеріалів, безпечних для здоров`я дітей. Якість виробу підтверджена сертифікатом OEKO-TEX® STANDARD 100.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары