Все категории
Добавить товар

Подушка декоративна rain з вишивкою тм ideia 50х50 см шоколад/optimism

300 грн
Описание

Подушка Rain – родзинка декоративного асортименту ТМ IDEIA, а також подушка – оберіг. Стильні та вишукані подушки, здатні стати справжньою прикрасою вашої кімнати. Подушки мають оптимальний розмір, який дозволяє розмістити їх на ліжку, дивані, кріслах. Кольорова палітра підбиралась дизайнерами, з огляду на модні тенденції в оформленні інтер’єру. Візуально та тактильно підходить до колекції стьобаних покривал IDEIA.

Асортимент подушок Rain – це рішення для оформлення кімнат у різних стилях. Розмаїття кольорів дозволяє оптимально підібрати подушки особисто під свій дизайн. Кожна подушка має символічну вишивку-оберіг. У кожної подушки – свій. Є SIMPLICITY – простота, FUSION – злиття, OPTIMISM – оптимізм, SERENITY – спокій, ENERGY – енергія. Такі подушки можна купляти в парі одна з одною, аби зіграти на контрасті, або придбати однакові, якщо вам так більше подобається.

Вишивка займає більшу частину лицьового боку подушки. Якісно виконана, пасує до тканини основи. Тканина верху пошита з міцної та красивої тканини мікрофібри. Така тканина практична в експлуатації. Не вкривається ковтунцями, стійка до кігтиків домашніх тварин, проста у пранні. Здатна тривалий час зберігати первинну красу та свої властивості.

Переваги:
Ексклюзивна вишивка. Кожна подушка має красиву велику ефектну вишивку – символ, що прикрашає виріб, додає йому стильності та вишуканості. Індивідуальний підхід до створення вишивки робить ці декоративні подушки оригінальним елементом декору.

Практичні матеріали. Подушки пошито з сучасних матеріалів, безпечних для здоров’я людини, придатних для прання, зручних у догляді. І чохол, і наповнювач не вбирають бруд, вологу, запахи та піт.

Зроблено в Україні. Продукція належить українському бренду домашнього текстилю. Пошита в Україні, на українському виробництві. Підтримуючи рідного виробника сьогодні ви робите безпосередній внесок і добробут нашої країни.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
Размер:
  • 50x50
Размер:
50 x 50см
Принт:
Абстракция