Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Супер вбираючий придверний килимок

230 грн
Описание

Призначення: Для передпокою
Форма килима: Прямокутні

Кілька примірників у наявності

Найбільша кількість бруду завжди накопичується в коридорі. Адже саме туди ми її приносимо з вулиці і якщо її вчасно не прибрати, то через зовсім короткий час вона поширитися по всьому будинку. Особливо складно доводиться господарям домашніх тварин, адже вони не можуть зняти брудне взуття біля порога через її відсутність і залишають брудні сліди на підлозі. Для того щоб полегшити собі роботу і зберегти в будинку чистоту, створений супервпитуючий килимок Clean Stеp Mat з унікальними абсорбуючі волокнами.

придверні Килимки Super Mаt кардинально відрізняється від звичних нам тканинних і гумових постілки. Його волокна мають унікальну структуру, яка дозволяє швидко абсорбувати:

- бруд,

- пил,

- дрібне сміття,

- воду і т.д.

і затримувати все це всередині. Основа вироби виготовлена ​​з вінілу, який перешкоджає його ковзанню навіть за дуже гладенькій підлозі, тому килимок завжди буде лежати на місці і не пересуватися по всьому коридору. Виріб не бгають, не утворює заломи і не згортається.

придверні Килимки Clеan Step Mat підходить для використання не тільки в коридорі, але і ванній кімнаті. Виходячи з ванної, ви стаєте на нього мокрими ногами, а з нього вже сходіть сухими і за вами не залишаються мокрі сліди.

Брудозахисні килимки даної моделі дуже легко чістятся- коли вони забруднюються їх просто необхідно сполоснути в пральній машині без застосування миючих засобів на низьких оборотах. Не слід сушити виріб на батареї– це може привести до його деформації. Просушування має здійснюватися при температурі не вище кімнатної, найкраще на балконі або на вулиці. Гладити праскою теж виріб не слід.

У комплект входить:

- килимок

- упаковка

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары