Все категории
Добавить товар

Іграшка-плед сова 3в1

505 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип: Пледи
Матеріал: Плюш
Розмір: Односпальні

Кілька примірників у наявності

Приголомшливий набір містить чарівну іграшку, яка легко перетворюється на м'який плед, завдяки чому стане практичним і функціональним придбанням для малюка. У зібраному стані покривальці являє собою чарівну сову. Виріб не дасть малюкові змерзнути, подарує йому незрівнянний комфорт і спокійний сон.

Для виготовлення виробу використана якісна мікрофібра, яка чудово зберігає тепло, не допускаючи його втрату, ніж забезпечує максимально приємний відпочинок. Гіпоалергенна тканина не викликає висипок і подразнень на чутливій шкірі. Матеріал із перевагою переносить велику кількість циклів прання, швидко сохне, не втрачає насиченості кольору та чудового зовнішнього вигляду. Ретельне оброблення швів гарантує акуратний вигляд виробу навіть у разі тривалої й активної експлуатації.

Чарівний плюшевий сова може слугувати як подушка. Виріб подбає про гарний настрій крихітки, розважить його в дорозі та забезпечить веселе проведення часу вдома. Стане одним із найулюбленіших персонажів дитини, яка оберігатиме її сон. Плед розміром 100х150 см пофарбований у тон іграшці. Милий і якісний комплект прикрасить спальню й подарує малюкові міцний, спокійний відпочинок.

Переваги:

стильний дизайн
універсальний
трансформується
цікава та приємна іграшка
Розмір іграшки: Висота: 29 см Ширина: 28см Товщина: 27см
Розмір пледа: 100х150см

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары