Все категории
Добавить товар

Подушка-валик nordic comfort тм ideia 15*40 см

180 грн
Описание

Подушка нестандартної форми у вигляді круглого валика. Чохол з вистебом зигзаг. На торцях подушки вставка з повітропроникної сітки, що робить подушку комфортнішою для використання у спекотний час. Подушка красива, якісно й охайно пошита, приємна на дотик. Чохол пошито з мікрофібри. Всередині подушки антиалергенний наповнювач з поліефірного волокна у вигляді кульок. Пружний, швидко відновлює форму, тримає є, безпечний для здоров’я людей. Виріб має оптимальний розмір для зручності використання, водночас не займає багато місця.

Подушка валик – це цікава та оригінальна прикраса для ліжка. Додасть йому родзинки. Вона м’яка та пружна. Чохол не знімається, конструкція глуха. Вставка з сітки на торцях подушки збільшує повітропроникність виробу. Всі використані матеріали є антиалергенними та безпечними для здоров’я людини. Не здатні викликати подразнення, в них не заводиться патогенна флора. Подушка проста у догляді, її можна прати та віджимати в сучасних пральних машинках. Вона швидко сохне в природних умовах. Не всотує вологу, запахи, пил.

Переваги:

Нестандартна форма. Подушка виділяється серед асортименту своєю незвичною формою «валик». Подібне рішення доповнить образ ліжка

Безпечні матеріали. Подушка пошита з гіпоалергенних матеріалів, нездатних викликати подразнення.

Простий догляд. Подушку можна прати в сучасних пральних машинах.

Доступна ціна. Виріб колекції Nordic відрізняється доступною ціною. Сучасні матеріали та новітнє обладнання дозволяє створити вироби з прийнятною ціною для пересічного українця.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Микрофибра

Похожие товары