Все категории
Добавить товар

Подушка classica soft однакамерна тм ideia 50х70 см лебеді

680 грн
Описание

Унікальна пропозиція від ТМ IDEIA – білосніжна подушка CLASSICA SOFT. Вона виконана з ніжної, приємної на вигляд і на дотик, мікрофібри. Наповнена ультрам’яким силіконізованим волокном, аналогом лебединого пуху. Оснащена дихаючою вставкою-бортиком контрастного естетичного кольору – який додає виробу унікальний вигляд та підвищує якість його естетичних і функціональних властивостей.

CLASSICA SOFT Лебеді проста у догляді. Чохол не мнеться і легко очищається від забруднень. Наповнювач не вбирає вологу і не втрачає свою м`якість і пружність. Подібні властивості матеріалу дозволяють прати подушку в машині-автоматі та прискорюють процес висихання в природних умовах.

CLASSICA SOFT Лебеді має естетичний зовнішній вигляд і приємні тактильні властивості. Чохол подушки не зминається, не втрачає колір, пропускає повітря, відводить від сплячої людини зайве тепло і вологу. Ідеальне рішення і для зими, і для літа. Вставка-сітка у вигляді бортика, виготовлена ​​з дихаючої тканини контрастного кольору, надає виробу форму, підвищує повітропроникність, формує особливий зовнішній вигляд. Обидві сторони подушки мають приємну, гладку, білосніжну поверхню і декоративний принт.

Переваги:

Естетика і доступність. Подушка CLASSICA SOFT Лебеді здатна багато років прикрашати вашу спальну кімнату. Вона приємна на вигляд і на дотик. Її ціна приємно здивує кожного поціновувача комфортного сну.

Практичність. Подушки CLASSICA SOFT Лебеді виготовлена ​​з сучасних високоякісних матеріалів. Її можна прати в машинці-автоматі. Вона швидко сохне в природних умовах. Виріб не можна прасувати, але це і не потрібно, оскільки тканина верху подушки не зминається. CLASSICA SOFT – якісна пропозиція від ТМ IDEIA, яка здатна ефективно служити роками.

Безпека. CLASSICA SOFT Лебеді – постільний текстиль, виконаний з безпечних антиалергенних матеріалів. Вони не здатні бути джерелом роздратування або місцем існування для мікроорганізмів. Якість продукції підтверджена сертифікатом OEKO-TEX® STANDARD 100.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 50x70
Материал:
Микрофибра
Размер:
50 x 70 см
Принт:
С животным принтом

Похожие товары