Все категории
Добавить товар

Подушка classica soft 3d трикамерна тм ideia 50х70 см лебеді

745 грн
Описание

ТМ IDEIA пропонує унікальну трикамерну подушку – CLASSICA SOFT 3D Лебеді. Це оптимальне поєднання естетики й функціональності з доступністю і практичністю. Вона виготовлена з сучасних антиалергенних матеріалів. Чохол подушки виконаний з мікрофібри – ніжної на дотик, приємної на вигляд. Як наповнювач використовується декілька видів силіконізованого полімерного матеріалу:

ULTRASOFT FIBER – ультрам’яке волокно, що має всі позитивні властивості лебединого пуху;
AIR DREAM – кулькоподібний матеріал середньої щільності.
Особливістю подушки CLASSICA SOFT 3D Лебеді є три секції. З двох крайніх боків сторін виробу розміщений м`який, ніжний ULTRASOFT FIBER. Між ними шар, заповнений AIR DREAM. Висота подушки може регулюватися за рахунок додавання або зменшення наповнювача в середній секції. Подібне конструктивне рішення дозволяє персоналізувати умови нічного відпочинку. Дозволяє змінювати жорсткість і висоту подушки.

Подушка CLASSICA SOFT 3D має сітчастий бортик, що підтримує форму виробу. Він виготовлений з матеріалу сітка з хорошою повітропроникністю. Що забезпечує оптимальний рівень вентиляції, відводить зайве тепло від шкіри людини – це важливо спекотної літньої ночі.

Обидві сторони подушки мають приємну, гладку, білосніжну поверхню і декоративний принт. Тканина верху не мнеться і легко очищається від забруднень. Подібний вибір матеріалу дозволяє піддавати виріб машинному пранню, без ризику втрати ним своїх естетичних і функціональних властивостей.

Переваги:

Приємний вигляд і вигідна ціна. Фабрика «Текстиль-2000» випускає естетичну і доступну продукцію, здатну багато років прикрашати спальну кімнату. Компанія пропонує своїм клієнтам широкий вибір виробів високого рівня комфорту за доступною ціною.

Універсальність і практичність. Подушки CLASSICA SOFT 3D налаштовуються під будь-які запити. Ця модель гарантує комфортний сон найбільш вимогливому, чутливому до найменших незручностей, клієнту. Вона виготовлена ??з матеріалів, що дозволяють піддавати виріб машинному пранню. Вона швидко сохне в природних умовах, не зминається, не линяє і не вицвітає. ТМ IDEIA постаралася запропонувати товар, здатний ефективно служити не один рік.

Безпека для здоров`я. Вся продукція фабрики виготовляється з безпечних антиалергенних матеріалів, які неспроможні викликати роздратування або бути середовищем існування патогенних мікроорганізмів. Якість продукції підтверджена сертифікатом OEKO-TEX® STANDARD 100.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 50x70
Материал:
Микрофибра
Размер:
50 x 70 см
Принт:
С животным принтом

Похожие товары