Все категории
Добавить товар

Розкішна зручна подушка для сидіння з бездротовим підігрівом від tcm tchibo (чібо), німеччина

780 грн
Описание

Розкішна зручна подушка для сидіння з бездротовим підігрівом від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (3712). З акумулятором, який заряджається від USB кабеля (не йде в комплекті). Перевірено - при включенні гріється, але гарантії на подальшу роботу немає.
__________________________
розмір орієнтовно - 43 см*45 см
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Подушка для сидіння з бездротовим підігрівом, приблизно 45 x 45 см.

Колір: зелений нефрит.

Матеріал: покриття 100% поліестер (перероблений).

Довжина кабелю приблизно 100 см. Вміст/аксесуари : Включно з акумулятором. Вага: Приблизно 512 г Потужність: 13 Вт . Технічні деталі: 7,4 В, 5000 мАг Мобільний обігрів для спини та Po|Чохол із переробленого матеріалу|Подушка сидіння з підігрівом із м’якого текстурованого плюшу з плоским наповнювачем|3 температурні рівні|. Нековзке дно.
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка наступного дня після оплати за Ваш рахунок. Під час відправлення ставимо реальну оцінну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість – прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, є багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на виміри. Повернення та обмін не передбачено, ставте запитання, з радістю на них дайте відповідь.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
Размер:
  • Другой
  • 50x50
  • 40х40
Особенности:
С подогревом
Принт:
Без принта