Все категории
Добавить товар

Постільна білизна first choice cotton satin 160 х 220 см advina mink

1768 грн
Описание

Деталі
Тип комплекта: полуторний

1 х Підодіяльник: 160 х 220 см
1 х Простирадло: 180 х 240 см
1 х Наволочки: 50 х 70 см
1 х Наволочки: 70 х 70 см

Тканина: сатин

Склад: 100 % бавовна

Виробник: Туреччина

Опис
Постільна білизна турецького виробництва, бренд First Choice.

Серія постільної білизни Cotton Satin виготовлена ​​з сатину, бавовна 100 %. Сатинова постільна білизна традиційно є лідером продажів в сегменті постільної білизни. У фарбуванні використовується реактивна технологія, яка дозволяє збільшити стійкість фарбування при використанні мінімальної кількості хімічних реактивів.

Cotton Satin це сатин високої якості, який виходить завдяки особливому плетінню спеціально обробленого волокна. 100% бавовняне волокно шліфують і скручують, і тільки після цього обробляють. Причому, чим більше була скручена нитка, тим яскравішим є блиск матеріалу. Такі тканини дуже стійкі до зносу. В результаті особливого, щільного плетіння виходить міцне, але м’яке на дотик і з глянцевою поверхнею полотно. У таку тканину добре проникають барвники і міцно в ньому закріплюються. Cotton Satin практично не мнеться, тому ліжко з нього завжди виглядає охайним і не вимагає прасування.

Постільна білизна виготовлена ​​з натуральних екологічних матеріалів, що сприяє хорошому сну і відпочинку, це можливість зробити ваше спальне місце красивим і затишним, завдяки широкому вибору текстури та кольорів тканини. Купуючи постільну білизну ви отримуєте якісну тканину і сам продукт. Наявність постільної білизни це рішення проблеми, коли гості залишилися на ніч, ви завжди зможете застелити ліжко красивим білизною. Постільна білизна, це універсальний подарунок до свята.

Тканина
Сатин – ідеальна тканина для пошиття багатьох типів виробів, від одягу до постільної білизни. Технологічно сатин виготовляють шляхом подвійного переплетення бавовняних натуральних ниток, в зв’язку з чим тканина має право називатися екологічною. Одержуване полотно досить щільне, однак незважаючи на це має шовковисту структуру і глянсовий блиск. Саме за зовнішні властивості сатин так поважаємо.

Характеристика
Торгова марка First Choice використовує сатин європейського стандарту, відповідно до якого тканина проходить процес мерсеризації, після чого у бавовни з’являються нові властивості:

Така пряжа набуває невеликий, благородний блиск.
При фарбуванні її кольори виходять яскраві, насичені і дуже стійкі.
Така бавовна добре вбирає вологу.
Пряжа міцніша звичайної – великий плюс, так як звичайна бавовна не є особливо міцною тканиною.
Вироби з таких тканин майже не мнуться і не піддаються усадці при пранні.
На дотик тканина дуже м’яка і шовковиста.
Догляд
Можна використовувати ручне і машинне прання з температурою води не більше 40 ° C. Деякі господині рекомендують прати за допомогою рідких засобів для прання. Сушити краще на свіжому повітрі. Зберігання можливо в традиційному варіанті разом з постільною білизною.

Компанія
First Choice заснований в 1999 році в Денізлі (Туреччина), зайняла своє місце в цьому секторі, і її динамічна, молода і професійна команда, постійно оновлює свою групу продуктів, не жертвуючи якістю лінії. В даний час ними експортуються: Німеччина, Росія, Україна, Азербайджан, Алжир, Казахстан, Лівія, Болгарія, Білорусь, Іран і Ірак. Завдяки своїм зростаючим вимогам, він завжди оновлював свою сучасну виробничу лінію, яка постійно нарощувала свої потужності.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
Размер:
  • 160x220
Материал:
Сатин
Размер:
160 x 220 см
Спальный размер:
Полуторные
Принт:
С цветочным принтом
Продавец
catiarechi
catiarechi
Хмельницкий
88% выполненных заказов
Была

Похожие товары