Все категории
Добавить товар

Постільна білизна з дрібними квітами напівторна r3023

677 грн
Описание

Виробник: Українське
Розмір: Полуторні
Тематика малюнка: Рослини і квіти
Матеріал: Ранфорс
Розмір: Полуторні
Матеріал: Ранфорс
Кілька примірників у наявності

Постільна білизна з дрібними квітами  полуторна R3023
Що важливе під час вибору постільної білизни? Часто задаємося ми питанням-напівобхватом усього воно має бути якісним, приємним на дотик і красивим!

Пропонуємо до вашої уваги постільні комплекти з ранфорсу дуже щільна тканина, що отримується внаслідок полотняного переплетення кручених ниток основи та качка. Попри підвищену щільність, цей матеріал вирізняється незвичайною м'якістю й шовковистою фактурою.

Розміри:

1,5-спальний комплект постільної білизни.

Підковдра 150x215 см.

Простирадло 150x220 см.

Наволочки (2 шт.) 70 x 70 см або 50 х 70 см (на вибір).

Тканина: Ренфорс.

Щільність: 130 г/м2.

Паковання подарункова

Особливості постільної білизни з ранфорсу:
Довговічність і міцність. Ці дві якості тісно пов'язані між собою. Саме завдяки підвищеній міцності забезпечується міцність матеріалу та його довговічність. висока якість тканини досягається завдяки тривалій багатоступеневій обробці бавовняних волокон. Саме завдяки цій ситуації тканина й набуває особливо міцної структури, на стані якої не відбиваються ані численні прання, ані багаторічна експлуатація. 

Зносостійкість.Плотна структура полотна не втратить своїх характеристик згодом. Це стосується і форми, і кольору. Волокна чудово фарбуються, тому білизна не тьмянітиме або линятиме. А підвищена щільність не дасть змогу розтягуватися або саджатися набору навіть у разі постійних прань у машинному режимі.

Екологічна чистота. Під час вибору будь-якого текстилю ця характеристика йде номер першим. Вона означає, що товар повністю безпечний і для Вашого здоров'я, і для стану довкілля.

Гігроскопічність.Ранфорсове постільне бель вбирає до 20% вологи від власної ваги. Це солідний показник, вищий — тільки натуральна вовна. Чому ми виділили цю властивість? Всі ми уві сні пітніємо. А тепер уявіть, то волога не вбирається в постільну білизну, а сама тканина — не вентилюється природним способом. Утворюється «парниковий ефект», почнуть активно розмножуватися шкідливі бактерії. Шкіра буде подразнена, і Ви можете заробити дерматит. Тому важливо, щоб тканина вбивала та випарувала вологу, добре пропускаючи повітря між своїми волокнами.

 Комфортність: Смачними літніми ночами вона створюватиме відчуття прохолоди, а взимку допоможе зігрітися. 

 Повітропроникність:  Добре пропускаючи повітря, дає змогу нашій шкірі дихати.

Незминальність: Вироби з renforsa практично не зминаються й завжди мають привабливий вигляд.

Рансфорс дуже м'який і приємний на дотик. Завдяки новій технології оброблення бавовняних волокон, їх вдалося зробити не просто міцними та щільними, але ще й м'якими.

 Простота в догляді: Як доглядати постільну білизну з renforsa? Догляд дуже простий: досить час від часу піддавати його пранню, дотримуючись температурного режиму, рекомендованого виробником. Інформацію про це можна прочитати на ярличках, пришитих до комплекту. Такий же безпроблемний процес прасування виробів.

Як бачите, в такій постільній білизні є маса своїх переваг.

М'яке, зручне, зберігає тепло взимку та дарує прохолоду спекотними літніми вечорами... Добре вбирає вологу та пропускає повітря, легке в догляді та не липне до тіла, а за найменшого повороту, що не збирається в складки...Основні з них — м'якість і щільність.

Але головне в нашому інтернет-магазині-ви можете вибрати масу  красивих, затишних кольорів за доступною ціною!

Психологами доведено — кольори, які нас оточують, можуть впливати на наше самопочуття й настрій. А правильно підібравши кольори в інтер'єрі спальні, особливо, колір постільної білизни , ви покращите якість свого сну.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Белый
Размер:
  • Другой

Похожие товары