Все категории
Добавить товар

Якісна зручна бавовняна наволочка на змійці від tcm tchibo (чібо), німеччина

145 грн
Описание

Якісна зручна бавовняна наволочка на змійці від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (3777). Ціна за 1 шт.
__________________________
Розмір орієнтовно - 79 см*80 см
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Ця наволочка добре для міцного сну! Ця наволочка м'яка і абсорбуюча завдяки чистому органічного бавовни . Тканина особливо приємна на шкірі і, звичайно ж, її можна прати в машині. Цей стильний чохол дозволяють швидко і легко застебнути на подушки на блискавці. І найкраще: завдяки сертифікату GOTS ви можете відчувати себе комфортно в довгостроковій перспективі.

колір
темно-фіолетовий

матеріал
100% бавовна (з органічного землеробства).
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка наступного дня після оплати за Ваш рахунок. Під час відправлення ставимо реальну оцінну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість – прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, є багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на виміри. Повернення та обмін не передбачено, ставте запитання, з радістю на них дайте відповідь.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Фиолетовый
Размер:
  • Другой
  • 75x75
Принт:
Без принта