Все категории
Добавить товар

Розкішна якісна тепла двостороння бавовняна підковдра, фланель від tcm tchibo (чібо), німеччина

920 грн
Описание

Розкішна якісна тепла двостороння бавовняна підковдра на змійці, фланель від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (2508). Лише підковдра.
__________________________
розмір орієнтовно - 207 см*140 см
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Постільна білизна з фланелі звичайного розміру. Можна прати при 60 °C - не викликає алергі. Постільна білизна з чистої м'якої органічної бавовн. Швидкий доступ на блискавці. Приємний і зігріваючи. Абсорбуючий і приємний до шкіри. Сертифіковано GOTS.

колір
Сіро-білий

матеріал
100% бавовна (органічний вирощування)
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка на наступний день після оплати за Ваш рахунок. При відправленні ставлю реальну оціночну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість - прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, в наявності багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на заміри. Повернення та обмін не передбачено, задавайте питання, з радістю на них відповім.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
  • Белый
Размер:
  • 160x200
Материал:
Фланель Хлопок
Размер:
160 x 200 см
Спальный размер:
Односпальные Полуторные
Принт:
Абстракция

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?