Все категории
Добавить товар

Щітка для чищення жалюзі, автомобільного кондіціонера, радіатора, клавіатури

75 грн -50% 38 грн
Описание

Практична щітка для чищення жалюзі та радіаторів буде доречною в кожному господарстві. За її допомогою ви легко й швидко очистіть від забруднення важкодоступні місця радіаторів і жалюзі. Також вона стане в пригоді у догляді за автомобілем та клавіатурою.
Металеві жалюзі збирають дуже багато пилу і їх доводиться часто мити. Оскільки за допомогою ганчірки це робити не зручно — вони гнутися, доводиться знімати й міті у ванній кімнаті. Розв'язків зв'язати цю проблему допоможе спеціальна щітка для чищення жалюзі.
Чистити жалюзі за допомогою даного виробу дуже просто. Це можна робити як суху, так і вологою щіткою. Для цього необхідно розмістити насадки щітки між пластинами жалюзі, затиснути ручку і пройтися вздовж пластин. Пластини очищуються відразу з обох сторін.
Щітка для чищення жалюзі являє собою конструкцію у вигляді щипців з трьома затискачами, на які одягається чохол із мікрофібри. Чохол легко знімається, його можна праті в пральній машині або вручну. Праті можна з використанням миючого засобу або мила. При пранні не можна використовувати кондиціонер для білизни й вибілювач.
Щітка для чищення жалюзі також стане в пригоді для чищення радіаторів й автомобільних кондиціонерів. Завдяки їй ви видалите пив у важкодоступних місцях значно швидше й простіше, ніж за допомогою звичайної ганчірки. Завдяки спеціальній структурі, що має мікрофібра, пил і бруд до неї швидко й активно прилипають. Крім того, мікрофібра створює антістатичний ефект і після її використання пив буде збиратися менше, а значить і прибирати його доведеться не так часто. І погодьтесь, це дуже приємний бонус.
З протилежного боку ви знайдете ще одну щітку, яка відрізняється по своїй формі й характеристиками від попередньої. Ця щітка вироблена з нейлону й має досить довгу бороду. Вона чудово підходить для вимітання сміття між клавішами клавіатури. А ще нейлонова щітка стане в пригоді для змітання пилу у важкодоступних місцях.
Характерні особливості двосторонньої щітки:
• Високоякісні матеріали.
• Підходить для очищення від пилу автомобіля, жалюзі, клавіатури, радіатора.
• Пластикова ручка має гарну еластичність і зручна у використанні.
• Чохол з мікрофібри легко знімається, його можна праті в пральній машині.
• Щіточка для чищення клавіатури також при необхідності легко знімається. За необхідності її можна промити під водою.
• Зручна й практична.
Основні характеристики універсальної щітки для чищення:
• Матеріал: мікрофібра, пластик, нейлон.
• Призначення: для прибирання пилу.
• Розмір: 16,5 х 4 см.
• Розмір щітки: 3,3 х 2см.
Щітка для чищення жалюзі проста й зручна у використанні. Вона стане вашим надійним помічником, як в домашньому господарстві, так і в очищенні від пилу вашого автомобіля.
Комплектація:
1.Двостороння щітка для чищення жалюзі, кондіціонера, радіатора, клавіатури.
ВІДПРАВЛЕННЯ БУДЬ-ЯКОЮ ПОШТОЮ
ОПЛАТА 100% НА КАРТУ

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Продавец
fhntvrf
brandstockua
Супер-продавец
Кременчуг
92% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?