Все категории
Добавить товар

Складана швабра з відтискачем портативна mini mop

150 грн
Описание

Багатофункціональна складана мінішвабра Mini Mop призначена для миття дзеркал, вікон, крапель із душу, пилу, варильних поверхонь, кахлю, підлог та всіх інших поверхонь. Ідеально підходить для прибирання ванних кімнат і сантехніки. Легко видаляє краплі води та бруд зі скла та дзеркал однією рукою.

Стильний дизайн і зручна форма. Завдяки своїм розмірам і регульованому куту нахилу насадки швабра може дістатися важкодоступних місць.

Складаний механізм щітки-пилососа дає змогу легко вичавлювати воду або інші рідини з насадки-губки, зберігаючи руки сухими та чистими. Складаний механізм також зручний для зберігання.

Виготовлений із міцного й ударостійкого ABS-пластику. Насадка виготовлена з матеріалу PVA. Цей матеріал має високу гігроскопічність і ефективно вбирає достатню кількість рідини за один раз. Під час занурення у воду зібраний бруд і пил легко відокремлюються і змиваються; насадка з ПВА не залишає розводів і подряпин на поверхні, легко віджимається і швидко висихає. Вони мають високу стійкість до стирання й зберігають свою форму та характеристики впродовж тривалого часу.

Характеристики швабри MINI MOP 8625:
Матеріал: ABS-пластик + губчаста насадка;
Підходить для миття підлоги, кухні, скла, обідніх столів і стін;
Вертикальна конструкція;
Можливість регулювати кут насадки;
З ручним віджиманням;
Колір: білий.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
ostap2001
ostap2001
Супер-продавец
Винница
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?