Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Гамак хлопковый 200*70 см садовая качель качеля для сада

280 грн
Описание

Гамак Мексиканська бавовна 200*70 см

Сонце, небо, неспішний дачний побут і солодка лінь нескінченного спекотного дня. Все це спадає на думку при слові «гамак». Уявляючи себе в ньому, ви вже чуєте шелест листя, відчуваєте аромат запашних квітів та освіжаючий подих вітру. Гамак для відпочинку допоможе Вам створити відповідний настрій, розкріпачитися та забути про повсякденні турботи. У гамаку можна і почитати книгу, неквапливо дегустуючи свіжий апельсиновий сік, і подрімати, і просто позасмагати. Легкий і міцний, розслаблюючий і заколисуючий, він якнайкраще підходить для літнього нічого нероблення. Яскравий гамак на дерев'яних перекладинах зроблений з високоякісної бавовни, м'яка фактура матеріалу чудово адаптується до тіла.

Матеріал бавовна, приємна для дотику, зігріває вночі, і прохолодна вдень. Купуючи такий гамак, ви зможете комфортно відпочивати будь-де. Можна також натягнути його в себе вдома, створивши атмосферу відпочинку на природі.

Класичний тканинний гамак - простий та надійний варіант розслабитися. Потрібно лише знайти два дерева, що недалеко стоять один від одного (або навіть одне дерево і повісити за гілки) повісити гамак, зайняти горизонтальне положення і відчути абсолютну надійність і невагомість.

Дана модель гамака виконана без планки, він легкий та компактний. Поставляється у бавовняному мішечку-чохлі.
Такий гамак можна взяти із собою у похід. У складеному вигляді він посідає дуже мало місця.

Повісьте гамак на дачі та насолоджуйтесь сном під спів птахів, вдихайте свіже повітря та відпочивайте душею та тілом.

Надійні підвісні канати забезпечать рівномірний розподіл ваги.

Цей яскравий гамак доповнюватиме красу Вашого саду. Відпочинок у гамаку подарує Вам особливе відчуття свободи та невагомості, дозволить розслабитися м'язам спини та шиї, відчути душевний комфорт.
Тканина з плетеною ниткою, що робить гамак значно міцнішим навіть у точковій опорі;

Зручний та практичний одномісний гамак, виконаний зі 100% бавовни, витримує навантаження до 150 кілограмів.

Гамак стане відмінним варіантом, щоб відпочити і розслабитися. Завдяки безлічі підвісних канатів вага тіла в ньому розподіляє максимально рівномірно, забезпечуючи неймовірне почуття легкості та зручності.

✅ Не забудь підписатись на мене, щоб бачити всі оновлення!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары