Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Магічна губка mr. wipes

69 грн
Описание

Чарівна губка. Вона з особливою легкістю допоможе видалити плями від фломастера або маркера на шпалерах, що особливо актуально, коли в родині є маленькі дітки. На кухні Чарівна губка незамінна, як очищувач бруду, іржі, різного роду нальотів і складних плям

Інструкція По Застосуванню

Спальня, дитяча і кабінет.

У житлових кімнатах, особливо в дитячій, часто з'являються сліди кулькової ручки або фломастера на шпалерах, меблях, підлозі. Очистити від чорнила паперові шпалери або інше покриття можна за допомогою вироби з меламіну. Крім того, нескладно буде видалити  бруд з рами і підвіконня, відмити дзеркальні і скляні поверхні.

Кухня та ванна.

Губка легко впорається з мильним і вапняним нальотом на сантехніці і обробної плитці, позбавить кухонні меблі і побутову техніку від кіптяви і жиру. З меламіновую губкою газова плита, холодильник і духовка завжди будуть ідеально чистими.

Офіс.

На підлозі в офісних приміщеннях завжди залишаються сліди від каблуків. Позбутися від чорних смуг на лінолеумі або паркеті допоможе губка з меламіну. Крім того, з її допомогою можна відчистити оргтехніку й офісні меблі.

Одяг та аксесуари.

Дуже зручно губкою з меламіну чистити шкіряні куртки, сумки, піджаки. Якщо на білій підошві улюблених чобіт з'явилися темні плями, чудо-помічниця дозволить позбутися від них протягом декількох хвилин.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Продавец
vikapushkash
vikapushkash
Ужгород
0% выполненных заказов
Была