Все категории
Добавить товар

Простий у використанні - серветка з мікроволокна з одного боку для чищення вікон,...

694 грн
Описание

- Простий у використанні - серветка з мікроволокна з одного боку для чищення вікон, міцна гума склоочисника з іншого боку для видалення води, практичної та максимальної ефективності очищення можна досягти з мінімальними зусиллями. Для очищення нижніх місць, наприклад душових кабін, використовуйте лише ракель. Для більш високих місць, таких як французькі вікна, використовуйте його разом із подовжувачем.
- Телескопічна штанга - штанга з високоякісної нержавіючої сталі регулюється, максимальна довжина становить 167 см, і підходить для роботи з прибирання у високих місцях, які виходять за межі нормального діапазону. А стрижень легко розширюється завдяки простому механізму повороту та фіксації. Ідеально підходить для використання вдома, на вітринах магазинів, на лобовому склі автомобіля або на інших великих скляних поверхнях.
- Обертання на 180° для чистячої головки гумового склоочисника - Лише за допомогою однієї кнопки ви можете легко обертати цю очищувальну голівку, щоб очистити кути та краї скла за вікном. А ще можна розкачати чистячу голівку, щоб ганчірка щільно прилягала до поверхні вікна. Це допоможе очистити вікна за менший час.
- Серветки з мікроволокна та гумові склоочисники - 1 змінна смужка з мікроволокна та 1 змінна гумова смужка для склоочисників на довший період часу, їх також можна легко замінити. Ганчірки з мікрофібри можна прати в пральній машині, якщо не вистачає, їх також можна замінити старими рушниками. М'яка гумова губа гарантує відсутність плям води на ній.
- Подарунки - Маленька симпатична, але практична щітка для віконних канавок, дизайн 2-в-1, один кінець призначений для очищення щіткою для видалення залишків бруду, а інший кінець - шпателем для видалення стійкого бруду.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?