Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Набiр вiд greenway

1865 грн
Описание

В набір Best of the best входить одразу 10 засобів:

Mystik. Очисна паста для видалення сильних і стійких забруднень допоможе домогтися блискучих результатів на кухні та у ванній кімнаті, відмінно підходить для кахлю, неіржавної сталі, порцеляни.

Mystik. Очисний порошок відмінно підійде для чищення виробів зі скла, порцеляни, срібла та металу.

Blanc. Універсальні пластини для прання прості в застосуванні та дозуванні – вони підходять для прання постільної білизни та одягу, цілком розчиняють бруд, повертаючи речам первісну чистоту.

X-formula. Експрес-плямоочисник сприяє видаленню з текстилю свіжих забруднень від кави, чаю, олії, вина, соусів, фруктів, шоколаду, косметики, чорнила.

Ujut. Серветка універсальна бірюзова для загального прибирання підходить для будь-яких забруднень, відмінно вбирає, не залишає розводів і ворсинок, надає бездоганного вигляду будь-якій поверхні.

Splitter. Спонж для кухні прекрасно вбирає вологу і утримує її всередині разом з забруднення-нями. Він незамінний для догляду за варильними панелями, духовими шафами, керамічними фартухами, витяжками, мікрохвильовими печами.

Absolute. Серветка для миття посуду двостороння: з одного боку – гладка «рисова» фактура полірує поверхню, швидко очищає, не залишає подряпин і розводів, з іншого – жорсткий ворс, який видаляє складні забруднення, нагар і липкий жир.

Screen. Серветка для планшетів і мониторов — комбінація двох різних поверхонь забезпечує ідеальний результат очищення. Шерехата текстура лицьового боку притягує і утримує пил і бруд, видаляє жирні плями, не залишаючи слідів. Зворотний бік з ультрагладкої тканини ефективно полірує екран, надаючи йому бездоганний вигляд.

Luxe. Авторушник двосторонній – це компактний універсальний інструмент для догляду за автомобілем без зайвих витрат, який завдяки своїм екстрапоглинаючим властивостям відмінно збирає зайву рідину, дозволяючи швидко висушити поверхню, не залишаючи при цьому слідів і розводів.

Ujut. Серветка для скла підходить для прибирання вікон, шибок, кришталю, порцеляни, телевізорів, моніторів, мікрохвильових печей, оптичної техніки.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Продавец
oleinikolya
oleinikolya
Мена
Была