Прилад для вакуумного пакування продуктів, Freshpack Pro вакууматор HQ-1, для тривалого зберігання
Вакууматор — незамінна річ для тих, хто любить готувати швидко, зберігати довго й безпечно, а їсти смачно та корисно.
Система вакуумного збереження продуктів Eiffel Freshpack PRO — допоможе зберегти вашу їжу свіжою й ароматною тривалий час, захистить продукти від обвітрювання, окиснення, дії бактерій і грибків.
Можна використовувати для зберігання фруктів, овочів, м’яса, риби, круп і багато чого ще. Якщо після вакуумування продукти скласти в холодильник, то термін зберігання може збільшитися в рази.
Також можна використовувати для дуже швидкого маринування риби та м’яса. Під надмірним тиском, яке створює вакуум, маринад набагато швидше та глибше проникає в пори м’яса, що прискорює процес маринування.
Вакуумування вже готових страв і напоїв.
Закатка у вакуум різних господарських речей. Наприклад, паспорта та телефона, будь-яких документів або карток, що може стати в пригоді мандрівникам.
Freshpack PRO — це мініатюрний прилад із великою потужністю, здатний викачувати повітря як із м’яких продуктів, не пошкоджуючи його структуру та привабливість, так і з твердих!
У подарунок йдуть вакуумні пакети гофровані, завширшки 20 см. Виготовлені з тришарового пластику та покриті захисним від ультрафіолетового випромінювання шаром. Завдяки чому не пропускають повітря, вологу та UV випромінювання. Внутрішній шар-харчовий поліетилен, середній шар поліамід не пропускає повітря, зовнішній шар — ребристий поліетилен, завдяки якому пакет зберігає стабільну форму.
Вакуумні пакети не є одноразовими, їх можна використовувати багато разів. Кількість разів, які їх можна використовувати безпосередньо залежить від дбайливого ставлення в процесі експлуатації.
Пристрій самого паковання досить простий. Ущільнювальна стрічка всередині утворює герметичну камеру, у якій відкачується повітря, а перед нею розміщена нагрівальна спіраль, за допомогою якої здійснюється запаювання пакета.
Кнопка увімкнення й окремий натискний вимикач призначені, відповідно, для автоматичного вакуумного пакування продуктів у спец пакети та ручне паковання без вакууматора в звичайні пакети.
Принцип роботи:
Відкриваємо бічні засувки, підіймаємо кришку приладу.
Встановлюють пакет у спеціальний затискач у правій частині паковання так, щоб відкритий зріз пакета був рівно посередині між ущільнювальними стрічками.
Закриваємо кришку, фіксуємо обидві клямки. Натискаємо кнопку вмикання, загориться червона лампочка. Пакувальник починає відкачувати повітря з пакета. Щойно лампочка змінить колір на зелений, процес пакування завершений. Час вакуумації та заварювання шва визначається автоматично.
Відкриваємо клямки
Скільки зберігаються продукти у вакуумному пакованні?
Порівняльна таблиця зберігання продуктів у холодильнику та вакуумі (також у холодильнику):
Харчові продукти Місце зберігання Нормальний термін придатності Скільки зберігається у вакуумі
Великі шматки м’яса: яловичини, птиці, баранини та свинини Морозилка 6 місяців 2-3 роки
Фарш: яловичина, м’ясо птиці, баранини та свинини Морозилка 4 місяці 1 рік
Риба Морозилка 6 місяців 2 роки
Кава в зернах Кімнатна температура 4 тижнів 16 місяців
Кава в зернах Морозилка 6-9 місяців 2-3 роки
Ягоди: полуниця, малина, ожина Холодильник 1-3 дня 1 тиждень
Ягоди: журавлина, чорниця, лохина Холодильник 3-6 днів 2 тижні
Сир Холодильник 1-2 тижні 4-8 місяців
Печиво, крекер Кімнатна температура (регулярне відкривання паковання) 1-2 тижні 3-6 тижнів
Борошно, цукор, рис Кімнатна температура 6 місяців 1-2 роки
Салат-латук Холодильник 3-6 днів 2 тижні
Орешки Кімнатна температура 6 місяців 2 роки
Олії без консервантів, як-от соняшникова, ріпакова, кукурудзяна олія Кімнатна температура 5-6 місяців 1-1.5 року
Вино Холодильник 1-3 тижні 2-4 місяці
Комплектація:
Вакууматор Freshpack Pro
Пакети 10 шт.
Інструкція* Кольори уточнюйте в менеджера