Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Книга "эсетический интеллект" полин браун

540 грн
Описание

У наш час більшості споживачів зовсім не потрібне багато речей — для нас важливі почуття, які викликає у нас певна річ. Ми хочемо отримувати від контакту з продуктом додаткову цінність. Саме тому естетика набуває для бізнесу першочергового значення.

Автор книги Полін Браун протягом 25 років очолювала північноамериканський підрозділ LVMH (Moet Hennessy Louis Vuitton — французька транснаціональна компанія, відомий виробник предметів розкоші під торговими марками Christian Dior, Louis Vuitton та інших). Вона знає про індустрію моди та краси практично все. Полін впевнена: зараз потрібно працювати насамперед не з функціональними властивостями продукту, а з почуттями та емоціями клієнтів. Тільки так можна створити успішні та, що найважливіше, довговічні бренди. У цій книзі Полін на прикладах багатьох відомих компаній розповідає, як різні підходи до роботи з естетичними принципами роблять бізнес процвітаючим або, навпаки, збільшують ризик фіаско (якщо не налагоджено роботу з естетичною складовою).

Крім того, вона показує, як самостійно розвинути естетичний інтелект (а значить, і особистий стиль): на її думку, це не даність, а навичка, яку можна тренувати (хоча на це знадобиться час і сили).

Ця книга для:
⚪️ Для власників бізнесу та керівників, які усвідомлюють важливість естетики.
⚪️ Для всіх, хто бере участь у створенні продукту чи бренду.
⚪️ Для тих, хто бажає розвинути власний естетичний інтелект.
⚪️ Для всіх, хто цікавиться індустрією моди та краси.

Мова: Російська
Видавництво: МІФ
Категорія: #cultural_business #cultural_psychology
Обкладинка: Тверда
Папір: Офсетний
Кількість сторінок: 320

Приємного читання 😌

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Категории:
Продавец
nadia...
Культурний Код
Киев
0% выполненных заказов
Была