Все категории
Добавить товар

Розрахунок та конструювання металорізальних верстатів 2008 бочков металлорежущие

299 грн
Описание

Україномовне вилання Бочкова В.М. та Cіліна Р.І. Розрахунок та конструювання металорізальних верстатів, що вийшло друком у львівському видавництві "Бескит Біт" у 2008 році.
Книга збільшеного формату, в твердій глянцевій політурці, складається з 448 сторінок, включає схеми, таблиці, ілюстрації.
Вперше на українській мові дана повна методика розрахунку металорізальних верстатів. У підручнику розглядаються питання проектування металорізальних верстатів і кінематичний розрахунок ступеневих приводів, а також розрахунок деталей та вузлів металорізальних верстатів на міцність, а саме валів і шестірень коробок швидкостей та подач, шпинделів, механізмів прямолінійного руху, базових деталей і напрямних. Висвітлені питання: конструювання гідроприводу. механізмів періодичних рухів, затискання заготовок, керування; випробування, експлуатація, ремонт, модернізація і надійність верстатів, дотримання вимог техніки безпеки у конструкції верстатів.
Призначений для студентів механічних спеціальностей, а також може бути корисним для інженерно-технічних працівників машинобудівних підприємств.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Жёлтый
  • Оранжевый
Размер:
  • Onesize
Категории: