Все категории
Добавить товар

Килимок для ванної кімнати вологопоглинаючий швидковисихаючий нековзний memos 60х40см синій

240 грн
Описание

Колір виробу та напис можуть відрізнятися залежно від отриманої партії. Після ванни та душу так хочеться опустити розніжені ніжки не на холодну підлогу, а на теплий та м'який килимок. І щоб підлоги залишалися сухими, і не довелося витирати по собі мокрі калюжі. Бажаєте також?

Поглинаючі килимки для ванної кімнати замикають в собі вологу буквально за 1 секунду. Вони складаються з трьох шарів та повністю відповідають усім вимогам функціональності та безпеки. Спонжевий вологовбираючий шар не дозволяє воді розтікатися під виробом. І це дуже важливо, адже товари інших брендів часто залишають під собою цілу калюжу, а це може призвести до утворення плісняви.

Зворотний бік килима має надійне протиковзке гумове покриття, щоб вихід із душу для вас, ваших дітей та літніх родичів був безпечним. Гладке зовнішнє покриття швидко вбирає вологу. Цей висохлий матеріал не збирає на собі бруд, не притягує шерсть тварин і дуже простий у догляді. Достатньо протерти поверхню мильним розчином і дати їй просохнути. Килимок знову виглядає як новий! Хочете стильно та недорого освіжити інтер'єр вашої ванної кімнати? Різні варіанти кольорів з малюнком дозволять вам вибрати той товар, який максимально ефектно виглядатиме на підлозі, радуватиме око і ваші ніжки.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Голубой
Размер:
  • Onesize
Размер:
40 x 60 см