Все категории
Добавить товар

Матрац еко жорсткий sharm classic

15000 грн
Описание

Ортопедичний ефект
Ортопедичний ефект матраца передбачає профілактику та лікування захворювань опорно-рухового апарату. На матраці з ортопедичним ефектом вага тіла розподіляється рівномірно на все спальне місце. Такий ефект звільняє хребет, м'язи та зв'язки того, хто спить, від напруги, що забезпечує комфортний і здоровий сон. На ортопедичному матраці зручніше, легше і затишніше засинати, ніж на звичайному, особливо людям, які мають проблеми з хребтом.

Чохол Cotton Premium
Cotton Premium — висококласний гіпоалергенний матеріал, який використовується у пошитті чохлів для матраців середньої й високої цінових категорій. Це поєднання гігієнічної бавовни та якісної дорогої синтетики. Cotton Premium вирізняється високою щільністю й еластичністю одночасно. Якщо розтягнути й деформувати цей матеріал, то він моментально поверне свою форму. Чохол точно повторює контури матраца та вирізняється естетичним зовнішнім виглядом. Cotton Premium — сертифікований матеріал, який довго слугує і широко використовується в матрацах з ортопедичним і анатомічним ефектами.

Eco Fiber
Eco Fiber — це високоякісний нетканий об'ємний матеріал із бавовняних і вовняних волокон, який використовують для наповнення матраців середньої цінової категорії. Сьогодні цей матеріал є основним у виробництві ортопедичних матраців. Основний плюс Eco Fiber у тому, що завдяки вертикальному V-подібному розташуванню волокон він дуже швидко відновлює форму після великого механічного навантаження або сильної деформації. Цей настил не містить хімічних елементів і є повністю органічним. Eco Fiber — гіпоалергенний сертифікований матеріал, який надійно захищений від різноманітних бактерій.

Кокосова пружина
Кокосова пружина — це сертифікований ексклюзив виробництва, цілісний лист хвилястих кокосових волокон, скріплених соком дерева гевеї. Матрац із цим елементом — завжди супержорсткий. Розташування волокон у виробі таке, що поперечне прогинання матраца та провисання спини, як у гамаку, абсолютно унеможливлені. Кокосова пружина просто необхідна людям, які мають проблеми з хребтом і не висипаються. Кокосова пружина — 100% органічний, гіпоалергенний і екологічно чистий матеріал, який не втрачає свою жорсткість і ортопедичний ефект через багато років.

Кокосова плита
Кокосова плита — найжорсткіший наповнювач матраців. За своїми характеристиками він схожий на кокосову пружину, тільки відрізняється трохи меншим "пружним" ефектом. Матеріал складається з латексованого кокосового волокна, як і кокосова койра, але, на відміну від останньої, плита вища, жорсткіша та важча. Завдяки вираженим ортопедичним властивостям матраци з кокосовою плитою ідеально підходять людям, які страждають на захворювання опорно-рухового апарату.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
evaberg
EvaShop
Супер-продавец
Киев
85% выполненных заказов
Была