Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Надувне ліжко iнтекс, 137 x 191 x 33 см, вбудований електронасос. напівспальна

2499 грн
Описание

Надувне ліжко Iнтекс, 137 x 191 x 33 см, вбудований електронасос. Напівспальна
ГАБАРИТИ

Інформацію про розміри виробник надає лише у максимальних фактичних значеннях. Враховуючи специфіку надувного виробу, відхилення у розмірах допустимі від 3 до 10 см. Також, розміри спальне місце, у складеному вигляді, розмір пуфа, розраховані нами для зручності у підборі, вони приблизні. Розмір фактичний, габаритний (вказані на коробці): 137 х 191 х 33 див; СЕРІЯ Немає місця для громіздких меблів, а приймати гостей так приємно? Плануєте похід, відпочинок на природі? Багатофункціональність, мобільність та мінімальна вартість цього виробу завжди приємно тішить! Легкість, компактність, незамінна перевага для зберігання, транспортування. Основна перевага надувних меблів це його наповнювач – «повітря». На відміну від стаціонарних матраців, виріб завжди набуває анатомічно правильної форми, повторюючи точні контури тіла, а повітряна подушка ідеально імітує ефект водяного матраца, це відчуття задовольнить запити навіть найвибагливіших естетів. Серія Dura-Beam™ покращена надувних виробів, що перетворюють будь-який сценарій мрії на реальність. Призначені для встановлення у приміщенні. Ваше доступне рішення для комфортного сну будь-де. ВНУТРІШНЯ КОНСТРУКЦІЯ

Заявлена від виробника МАКСИМАЛЬНЕ НАВАНТАЖЕННЯ – 170 кг. Головне розуміти, ця характеристика несе відносну інформацію, адже для надувного ПВХ важливий також внутрішній тиск. Щоб уникнути будь-яких навантажень, слід завжди не докачувати виріб як мінімум на 10%. Надійність конструкції Внутрішня система підтримки Технологія Fiber-Tech– це точно спроектована інноваційна система фіксації Як внутрішні перегородок використовується не матеріал ПВХ, а тисячі високоміцних поліефірних волокон. На відміну від традиційної конструкції, ці волокна не розтягуються, забезпечують ідеальну стійкість, легкість і гарантує прекрасний сон. Фіксація конструкції Внутрішня система перегородок - Поздовжня, вертикально-балкова. Принцип поздовжніх променів вважається найпоширенішим, адже безперервні та поздовжні перегородки виключають просідання. Принцип таких перегородок - це рівномірний розподіл навантаження на шви виробу, цим збільшуючи термін експлуатації. Інноваційна, унікальна технологія Horizontal Support Мережа взаємопов'язаних повітряних каналів, які дозволяють повітрю переміщатися через верхню і бічні поверхні. Додаткова верхня повітряна подушка (подвійна) забезпечує гладку поверхню для сну. Це найкращий варіант на сьогоднішній день для досягнення повного комфорту! Додаткова підтримка верхнього та нижнього контуру Максимальна стабільність виробу. Подвійна фіксація контуру: верхнього та нижнього, забезпечує 100% комфорт та надійний сон.

ЗОВНІШНЕ ОБЛИЦЮВАННЯ

Флоковане покриття Часто називають «велюрова поверхня». Флокування - це технологія, полягає в нанесенні на поверхню ПВХ волокон обробленого текстилю.  товщина флока: 0.15;  комфорт у дотику: м'який, приємний;  комфорт у використанні: наматрацник не ковзає. Матеріал ПВХ Матеріал ПВХ (вініл) – це один із найпопулярніших матеріалів. Не має аналогів!  товщина матеріалу: 0.35;  герметичність: 100% непроникність як води, так і повітря;  еластичність: стійкий до розтягування надування та здування;  довговічний: стійкий до зносу та температурних стрибків, легко ремонтується в домашніх умовах.

КОМПЛЕКТАЦІЯ

Водостійкість Виходячи зі специфіки комплектації, наявність вбудованого насоса, цей виріб слід тримати надалі від води. Відпочинок на воді не передбачено! Вбудований електричний насос Класичний насос - простота, зручність у використанні.  працює від: мережі 220-240 V;  надування/здування: швидке;  додатковий бонус: відсік для шнура;

ВАЖЛИВО!

Можна використовувати зовнішній насос. Сумка для зберігання Комфорт у використанні, транспортування, безпечне зберігання Компанія подбала не тільки про якість даної моделі, а й про Ваш комфорт. Сумка для зберігання насамперед це «комфорт для себе».

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серебристый
  • Серый
Размер:
  • Onesize