Все категории
Добавить товар

Масажна накидка seat cushion massager на крісло автомобіля – масажна накидка з...

1050 грн
Описание

Масажний килимок Seat Cushion Massager на крісло автомобіля – масажна накидка з підігрівом до машини офіс кабінет – Чорний Масажер незамінний для людей, які ведуть малорухливий спосіб життя, зайнятих на роботі сидячи, адже дефіцит часу в умовах підвищеної зайнятості не завжди дає можливість відвідувати сеанси масажу. Масажний килимок Seat Cushion Massager ідеально підійде для водіїв - він зручно розташовується на сидінні автомобіля, забезпечуючи водієві розслаблення та комфорт.
Зона застосування Seat Cushion Massager:

· Біль у спині і тілі. Масажний килимок Seat Cushion Massager допоможе у разі болю в спині, шийному відділі, руках та ногах, шиї та плечах, стимулюючи приплив крові до проблемної зони.

· Втома після роботи. В умовах роботи сидячи або постійного перебування за кермом в організмі порушується кровообіг, м'який вібраційний масаж килимка Seat Cushion Massager допомагає налагодити кровообіг у всьому тілі, зняти втому і оніміння м'язів.

.Загальне оздоровлення організму. Хороший масаж допомагає розширити кровоносні судини, що сприяє активному обміну речовин, покращенню кольору обличчя, пом'якшенню та оновленню шкіри. Якщо ви любите масаж, Seat Cushion Massager – це море приємних відчуттів щодня.

Технічні характеристики:

Вага: 550 г
Розміри (Д * Ш * В): 94x44x3 см
Таймер: 15 хвилин
Кількість режимів масажу: 4

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Продавец
julichka2022
julichka2022
Львов
21% выполненных заказов
Была

Еще продаю