Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Ортопедичний матрац у вакуумній упаковці neolux 160x190,160x200 neoflex 3d латекс зима-літо

21630 грн
Описание

Латекс 3D – це елітний, дуже м'який та комфортний матрац, в основі якого лежить моноблок натурального перфорованого латексу, що забезпечує ідеальну підтримку хребту під час сну чи відпочинку. Цей матеріал видобувається з соку гевеї і має високу еластичність і зносостійкість, обумовлену вмістом природного каучуку. Він – гіпоалергенний, має антистатичні (відштовхує пил) та антибактеріальні (перешкоджає появі плісняви ​​та інших грибків) властивостями, характеризується високою теплоізоляцією. Особлива структура осередків визначає відмінну повітропроникність.

Шар спанбонду покликаний захистити м'який та вразливий м'який настил латексу від пошкоджень та деформацій. Він дуже міцний та стійкий до впливу зовнішніх факторів. Прошарок з міткалю підвищує зносостійкість та експлуатаційні характеристики матраца.

Трикотажний чохол, простібаний волокнами бавовни з одного боку та вовни – з іншого, створює неповторний ефект «зима-літо». Тканина приємна на дотик, має антистатичний ефект та антимікробні властивості. Система 3D Aerosystem забезпечує оптимальний волого- та повітрообмін, у кілька разів посилюючи природну вентиляцію.

Матрац скручений в рулон за допомогою іноваційних технологій щодо використання вакуумного пресу, що робить його простим у транспортуванні до клієнта. Інструкція з розпаковки матрацу та набирання ним його робочої форми - додається.

Склад (фото 3)
1. Тканина «Stretch»
2. Бавовняний наповнювач
3. 3D Aerosystem
4. Спанбонд
5. Міткаль
6. Моноблок латексу
7. Вовняний наповнювач

Тип матраца - безпружинний
Жорсткість матраца
Сторона Зима - середня
Сторона Літо - середня
Максимальне навантаження 140 кг
Висота - 16 см
Країна виробник Україна

Додаткові
Двосторонній матрац - так
Ортопедичний ефект - так
Симетрична жорсткість - так
Ефект «Зима/Літо» - так
Скручений у рулон - так
Вакумне пакування - так
Натуральний латекс - так
Екологічно чистий - так
Нестандартний розмір - так

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Синий
Размер:
  • Onesize