Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Ортопедичний матрац у вакуумній упаковці neolux 180x190,180x200 neoflex 3d ergo зима-літо

28820 грн
Описание

Матрац Ерго виконаний в дизайнерській тканині «City» - комфортній, якісній та ергономічній властивості. Тривимірна система 3D Aerosystem, розташована по периметру борту виробу, сприяє випаровуванню зайвої вологи та циркуляції повітря.

Основою цієї моделі є моноблок Latexform – матеріалу, що складається з натурального латексу та спіненого пінополіуретану. Він надає виробу міцність, еластичність та пружність, а також відповідає за забезпечення правильної підтримки тулуба під час сну. Яскраво виражений ортопедичний ефект визначається його здатністю набувати форми тіла людини, ідеально повторюючи її контури.

З «літньої» сторони матраца, більш жорсткої, є настил кокосової койри, яка виробляється з волокон кокосової пальми, скріплених натуральним латексом, що робить її структуру більш об'ємною та повітропроникною. Вона надає жорсткості та міцності. Натуральний перфорований латекс з обох боків виробу покликаний забезпечити м'якість та комфорт. Він здатний витримувати високий тиск та відновлювати свою початкову форму.

Ефект «Зима-Літо» визначається наявністю настилів з натуральної бавовни, що володіє абсорбуючими властивостями, незамінними для спекотної погоди, і вовни, що чудово утримує тепло в холодну пору.

Матрац скручений в рулон за допомогою іноваційних технологій щодо використання вакуумного пресу, що робить його простим у транспортуванні до клієнта. Інструкція з розпаковки матрацу та набирання ним його робочої форми - додається.

Склад (фото 2)
1. Тканина «City»
2. Бавовняний наповнювач
3. Мікрокомпозит
4. Латекс
5. Кокосова койра
6. Моноблок «Latexform»
7. Латекс
8. Мікрокомпозит
9. Вовняний наповнювач
10. 3D Aerosystem

Тип матраца - безпружинний
Жорсткість матраца
Сторона Зима - середня
Сторона Літо - жорстка
Максимальне навантаження 140 кг
Висота - 23 см
Країна виробник Україна

Додаткові
Двосторонній матрац -так
Ортопедичний ефект -так
Анатомічний ефект - так
Різнобічний жорсткості - так
Ефект «Зима/Літо» - так
Скручений у рулон -так
Вакумне пакування - так
Натуральний латекс - так
Кокосова койра - так
Антибактеріальне просочення - так
Екологічно чистий - так
Чохол стійкий до пилового кліща - так

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize