Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Пружинний матрац neolux 90x190 лотос 1

2970 грн
Описание

Матрац Лотос 1 має у своїй основі пружинний блок «Боннель». Він є єдиною цілісною системою залежних пружин, об'єднаних каркасом. Незважаючи на дещо менший ортопедичний ефект, такий блок характеризується рядом переваг. Пружини в ньому мають специфічну спіралеподібну форму зі зменшенням радіусу, що дозволяє уникнути тертя та скрипу. "Замки" на кінцевих витках спіралей перешкоджають мимовільному викручування, що збільшує міцність і довговічність. Безперечним його плюсом також є низька вартість.

У матраці Лотос 1 по обидва боки розташовані шари спіненого пінополіуретану. Цей пористий матеріал відповідає за м'якість, пружність та еластичність. Він дуже легкий, міцний, стійкий до впливу високих і низьких температур і має високі теплоізоляційні властивості.

Для захисту м'яких настилів від деформації пружинного блоку застосовуються прошарки міцного термоволокна. Також мети збільшення експлуатаційних характеристик виробу є шари спанбонду – матеріалу, стійкого до зминання, впливу температур і води.

Чохол виготовлений із міцної великовизорчастої тканини «Жаккард». Вона майже не розтягується, не стирається, добре зберігає фарбування та легка у догляді.

Склад (фото 2)
1. Тканина «Жаккард»
2. Синтепон
3. Спанбонд
4. Спінений пінополіуретан
5. Термоволокно
6. Блок пружин «Боннель»
7. Термоволокно
8. Спінений пінополіуретан
9. Спанбонд

Тип матраца - пружинний
Тип пружинного блоку - бонель
Жорсткість матраца
Сторона А середня
Максимальне навантаження - 90 кг
Висота - 18 см
Країна виробник Україна

Додаткові
Пружинний блок "Bonnel" - так
Односторонній матрац - так
Ортопедичний ефект - так
Анатомічний ефект - так
Симетрична жорсткість - так
Єврокаркас - так
Екологічно чистий - так
Синтепон - так

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize