Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Ексклюзивний обідній стілець wahson

4500 грн
Описание

Виробник: Інший виробник

Сучасний обідній стілець: це крісло Wahson має елегантну спинку з головою лева зі стильними деталями з гудзиками та візерунком із заклепками, що робить цей стиль унікальним та відмінним від інших обідніх стільців. Обідній стілець додасть вашій кухні індивідуальної елегантності.
Зручне кухонне крісло: це крісло вкрите м’якою, приємною до шкіри оксамитовою тканиною та наповнене товстим поролоном високої щільності. Цей кухонний стілець Wahson пропонує вам комфортне сидіння, щоб ви та ваша родина могли спокійно насолоджуватися їжею.
Міцний і стійкий: обідній стілець Wahson має міцну дерев’яну раму, що робить стілець настільки безпечним, що він витримує максимальну вагу 136 кг. Крім того, міцні дерев'яні ніжки гарантують, що стілець має тривалий термін служби та його можна часто використовувати.
Багатофункціональний крісло легко впишеться в будь-який стиль кухні. Ви можете використовувати ці стільці як обідні, стільці для вітальні або розмістити їх у вітальні, кафе чи кімнаті для прийому гостей. Незалежно від того, де це крісло буде розміщене, воно додасть кімнаті неповторний та елегантний стиль.
Легка збірка: цей обідній стілець вимагає простої установки. У комплект поставки входить інструкція по збірці, всі аксесуари та інструменти.
Ціна за один стілець
Комплект 6 шт

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
stepan3456857
stepan3456857
Была

Похожие товары