Все категории
Добавить товар

Розбірна шафа для одягу на 10 полиць

1899 грн -16% 1599 грн
Описание

Шафа розбірна тканинна останнім часом стала дуже популярна серед універсальних «домашніх меблів», здатних вирішити проблему тимчасового, а може і постійного, розміщення речей у житловому приміщенні – вона застосовується при ремонті в квартирі, проживанні в гуртожитку або на дачі.
Також цю шафу використовують люди, які багато переїжджають або тимчасово проживають на одному місці (при оренді).

У чому ж така популярність такого предмета меблів, чому вигідно купити шафу з тканини на 10 полиць розміром 165х45х172 см?

По-перше, він дуже зручний-не займає багато місця, його самостійно швидко і легко його зібрати або розібрати (у зібраному вигляді міститься у звичайній коробці).

По-друге, універсальна – незважаючи на його велику місткість, сама по собі ця шафа легка, то переставляти її в будь-яке місце можна по кілька разів.

По-третє, надійний і міцний-навіть незважаючи на вагу, стійка металоконструкція даної шафи, на яку натягнутий міцний чохол, витримає, захистить та збереже в цілісності велику кількість Ваших речей (одяг, взуття тощо)

По-четверте, цей вид меблів практично-щоб почистити його зовнішню або внутрішню поверхню не потрібно використовувати спецзасоби для догляду, а просто достатньо вологої ганчірки.

І по-п'яте, економічна-така шафа з тканини дозволить заощадити Ваші кошти!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize
Категории: